Justitie

Ce funcţii de conducere pot „vâna“ judecătorii la instanţele constănţene

Şase posturi de conducere în instanţele constănţene sunt scoase la concurs de Consiliul Superior al Magistraturii, judecătorii interesaţi putând opta chiar pentru noul post de vicepreşedinte de la Curtea de Apel Constanţa.
Membrii CSM, reuniţi în şedinţa de Plen, au pus la punct datele concursului pentru numirea în funcţie a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii din ţară. Printre posturile puse la bătaie se numără şi şase funcţii de conducere la instanţele din raza Curţii de Apel Constanţa, trei dintre acestea fiind în judeţul Tulcea.
 
Astfel, judecătorii dobrogeni îşi pot depune candidatura pentru postul de vicepreşedinte al Judecătoriei Medgidia, de preşedinte al Judecătoriei Mangalia ori chiar pentru cea de-a doua funcţie de vicepreşedinte al Curţii de Apel, recent creată la instanţă.
 
Totodată, mai sunt scoase la concurs şi funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai Judecătoriei Tulcea, dar şi cea de preşedinte al Judecătoriei Măcin.
 
Magistraţii interesaţi de funcţiile de conducere de mai sus au timp până pe data de 5 noiembrie să îşi depună candidaturile la Institutul Naţional al Magistraturii, urmând ca pe 7 noiembrie să fie afişate listele iniţiale cu candidaţii ce îndeplinesc condiţiile de participare.
 
După desfăşurarea probelor de concurs, rezultatele finale ale evaluărilor vor fi afişate pe data de 20 decembrie.
 
Citeşte şi:
 
Judecătorii Epure şi Marcu evaluaţi profesional pentru Curtea Supremă
 
Justiţie la vârf:
Cine se află în fruntea instanţelor din Constanţa
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce posturi sunt libere la instanţele constănţene

04 Oct 2019 335

O a doua funcţie în conducerea Curţii de Apel Constanţa, pusă la bătaie de CSM

25 Sep 2019 552