Ce procurori pleacă de la Constanța

  • Secția pentru procurori a CSM a decis, totodată, eliberarea din funcția de prim procuror a Parchetului Tribunalului Constanța a magistratului Gill Julien Grigore Iacobici, ca urmare a aprobării transferului la Parchetul Curții de Apel Constanța.
  • Adjunctul Parchetului Tribunalului, magistratul Andrada Georgiana Vasile, a primit un răspuns negativ la cererea de transfer.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică lista procurorilor pentru care s-au soluționat cererile de transfer între diferite unități de parchet din țară.
 
Deciziile privind aprobarea sau respingerea cererilor de transfer au fost luate de Secția pentru procurori a CSM, în cadrul ședinței din datade 1 martie 2022.
 
Lista procurorilor care vor pleca de la Constanța este deschisă de magistratul Elena Cosmina Timiș, de la Parchetul Tribunalului Constanța, care a fost transferată la Parchetul Curții de Apel București.
 
În continuare, procurorul Mihai Adrian Dinu a obținut transferul de la Parchetul Judecătoriei Constanța la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, începând cu data de 1 aprilie 2022.
 
Magistratul Viorel Iordache, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a obținut transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, unitate la care era delegat.
 
La rândul său, procurorul Ionel Cristian Costache, de la Parchetul Judecătoriei Constanța, a primit un răspuns negativ pentru cererea de transfer la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, 2, 3 sau 5.
 
Șeful Parchetului Tribunalului Constanța, eliberat din funcție
 
Un răspuns negativ la cererea de transfer a primit și adjunctul Parchetului Tribunalului Constanța, magistratul Andrada Georgiana Vasile, care solicitase transferul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

 
Solicitările pentru transferul la Parchetul Curții de Apel Constanța au fost însă admise pentru magistratul Elena Stoica, de la Parchetul Tribunalului Constanța, delegată la Parchetul Curții, dar și pentru șeful Parchetului Tribunalului, magistratul Gill Julien Grigore Iacobici, ce era, de asemenea, delegat la Parchetul Curții.
 

Secția pentru procurori a CSM a decis, totodată, eliberarea din funcția de prim procuror a magistratului Grigore Iacobici.
 
Procurorul Radu George Bucurică, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, a solicitat să i se aprobe transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, însă solicitarea sa a fost respinsă.
 
A fost admisă cererea formulată de magistratul Georgiana Sitiavu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, de a fi transferată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Secția pentru procurori a CSM a decis să admită și cererea de transfer a magistratului Liviu Ticofschi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, începând cu data de 1 aprilie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial, de azi
Magistratul Gill Julien Iacobici Grigore nu mai este șeful Parchetului Tribunalului Constanța!

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fănel Rusu, delegat adjunct al Parchetului Tribunalului Tulcea

29 Feb 2024 486

Unanimitate la CSM Procurorul Dragomir Matei, din Parchetul Tribunalului Constanța, se pensionează!

09 Jan 2024 886

Parchetul Tribunalului Constanța scoate opt posturi pentru transferul procurorilor. Alte șase sunt disponibile la Parchetul Judecătoriei Constanța (DOCUMENTE)

17 Dec 2023 750

Trei procurori din Constanța, medii peste 85 de puncte! CSM validează rezultatele la concursul pentru promovarea în funcții de execuție

20 Oct 2023 1409

Cristina Beatrice Mocianu, Cristina Mocioi și Tudor Iulian Vasile Trei procurori ai PJ Constanța, promovați la Parchetul Tribunalului Constanța

19 Oct 2023 1177

Știri justiție Constanța Cine conduce parchetele din Constanța și Dobrogea? Lista completă a procurorilor delegați sau detașați pe funcțiile de conducere

15 Aug 2023 5985

Veste proastă pentru Dan Diaconescu în instanță, la Constanța! Victoria procurorilor

09 Aug 2023 1442

Procurorul Anca Ramona Micu, șef în Parchetul Tribunalului Constanța încă șase luni!

04 Aug 2023 1313

Noutăți din ancheta incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța! Urmează eventuale puneri sub acuzare

03 Aug 2023 2058

Procuror șef nou în Parchetul Tribunalului Constanța!

15 Jul 2023 2436

Trei procurori de la Parchetul Judecătoriei Constanța înscriși la examenul de promovare

22 Jun 2023 1952

Parchetul Curții de Apel Constanța, niciun post de execuție pentru concursul de promovare. Câte posturi sunt la Parchetul Tribunalului (DOCUMENT)

25 May 2023 1229

Pe cine ar putea delega CSM șef în Parchetul Curții de Apel Constanța

07 May 2023 1490

Unanimitate Magistratul Anca Ramona Micu, vot favorabil de la Secția pentru Procurori a CSM

15 Feb 2023 1589

Conducerea Parchetului Tribunalului Constanța, în atenția CSM

13 Feb 2023 1334