Ce procurori pleacă de la Constanța

  • Secția pentru procurori a CSM a decis, totodată, eliberarea din funcția de prim procuror a Parchetului Tribunalului Constanța a magistratului Gill Julien Grigore Iacobici, ca urmare a aprobării transferului la Parchetul Curții de Apel Constanța.
  • Adjunctul Parchetului Tribunalului, magistratul Andrada Georgiana Vasile, a primit un răspuns negativ la cererea de transfer.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică lista procurorilor pentru care s-au soluționat cererile de transfer între diferite unități de parchet din țară.
 
Deciziile privind aprobarea sau respingerea cererilor de transfer au fost luate de Secția pentru procurori a CSM, în cadrul ședinței din datade 1 martie 2022.
 
Lista procurorilor care vor pleca de la Constanța este deschisă de magistratul Elena Cosmina Timiș, de la Parchetul Tribunalului Constanța, care a fost transferată la Parchetul Curții de Apel București.
 
În continuare, procurorul Mihai Adrian Dinu a obținut transferul de la Parchetul Judecătoriei Constanța la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, începând cu data de 1 aprilie 2022.
 
Magistratul Viorel Iordache, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a obținut transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, unitate la care era delegat.
 
La rândul său, procurorul Ionel Cristian Costache, de la Parchetul Judecătoriei Constanța, a primit un răspuns negativ pentru cererea de transfer la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, 2, 3 sau 5.
 
Șeful Parchetului Tribunalului Constanța, eliberat din funcție
 
Un răspuns negativ la cererea de transfer a primit și adjunctul Parchetului Tribunalului Constanța, magistratul Andrada Georgiana Vasile, care solicitase transferul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

 
Solicitările pentru transferul la Parchetul Curții de Apel Constanța au fost însă admise pentru magistratul Elena Stoica, de la Parchetul Tribunalului Constanța, delegată la Parchetul Curții, dar și pentru șeful Parchetului Tribunalului, magistratul Gill Julien Grigore Iacobici, ce era, de asemenea, delegat la Parchetul Curții.
 

Secția pentru procurori a CSM a decis, totodată, eliberarea din funcția de prim procuror a magistratului Grigore Iacobici.
 
Procurorul Radu George Bucurică, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, a solicitat să i se aprobe transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, însă solicitarea sa a fost respinsă.
 
A fost admisă cererea formulată de magistratul Georgiana Sitiavu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, de a fi transferată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Secția pentru procurori a CSM a decis să admită și cererea de transfer a magistratului Liviu Ticofschi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, începând cu data de 1 aprilie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial, de azi
Magistratul Gill Julien Iacobici Grigore nu mai este șeful Parchetului Tribunalului Constanța!

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce note au luat la concurs șeful Parchetului Tribunalului Constanța și adjunctul Parchetului Judecătoriei Constanța

18 Nov 2022 1056

S-a stabilit data la care procurorii vor susține proiectul managerial pentru conducerea unităților de anchetă din Constanța

13 Oct 2022 620

Unanimitate la CSM Un magistrat din Constanța a primit girul Secției pentru Procurori să rămână anchetator!

05 Oct 2022 773

Cerere de menținere în funcție pentru un procuror din Parchetul Tribunalului Constanța

02 Oct 2022 839

Unanimitate la CSM pentru un procuror din Constanța!

27 Sep 2022 915

S-a propus șeful pentru Parchetul Tribunalului Constanța

26 Sep 2022 1147

Lupta pentru conducerea parchetelor din Constanța! Ce candidaturi au fost admise (DOCUMENT)

09 Sep 2022 1408

Oficial, de la Parchetul Tribunalului! Arestare în cazul incendierii de la Medgidia

08 Aug 2022 889

Conducerea Parchetului Tribunalului Constanța, în atenția CSM!

07 Aug 2022 1103

Suspecți trimiși în judecată pentru proxenetism! Cazul, instrumentat de Parchetul Tribunalului Constanța

01 Aug 2022 830

Trafic de migranți! Victime, o mamă și copilul său. Tribunalul Constanța a decis arestarea!

12 Jul 2022 739

Urmările perchezițiilor de ieri, de la Constanța!

07 Jul 2022 1119

Prejudiciu estimat la 33 de milioane de lei Un constănțean, vizat de ancheta procurorilor bucureșteni! (SURSE)

06 Jul 2022 1090

„Clientelă cu circuit închis din care fac parte persoane potente financiar“ Percheziții în Constanța! Au fost contestate mandatul de arestare, dar și punerea celorlalți suspecți în libertate

20 Apr 2022 2344

Detalii exclusive! Flagrant delict la Corbu Doi medici de familie din județul Constanța, reținuți pentru luare de mită și fals informatic

12 Apr 2022 22142