Ce spune primarul de la 23 August despre Dosarul vaccinărilor false de la Mangalia„Da, este adevărat că fiul meu este în dosar, dar nu este adevărat că ar fi încheiat vreun acord de recunoaștere cu DNA“, aceasta este declarația lui Mugurel Mitrana, primarul comunei 23 August, în legătură cu Dosarul vaccinărilor false de la Mangalia, instrumentat de procurorii DNA Suceava.

Primarul a explicat legat de fiul său că „faptul că a recunoscut este una, dar că ar fi încheiat acordul este cu totul altceva - aceasta este o informație falsă“.

Primarul a mai spus că procurorii consideră că fiul său ar fi dat bani pentru a primi un certificat fals de vaccinare.

Totodată, Mugurel Mitrana a declarat, pentru ZIUA de Constanța, că „o să ne și judecăm, dacă este nevoie“, explicând că a fost, de asemenea, audiat în dosar.

„Mă bucur că nu au făcut copiii mei vaccinul, îmi pare rău că l-am făcut eu! Îi felicit pe toți cei care nu au făcut vaccinul“, a mai spus primarul.

Facem precizarea că surse judiciare au declarat, de asemenea, pentru ZIUA de Constanța, că la momentul redactării știrii nu era încheiat niciun acord de recunoaștere.

De asemenea, pe Portalul Instanțelor de Judecată nu este înregistrat la momentul redactării știrii niciun dosar vizându-l pe Ștefan Mitrana, fiul primarului Mugurel Mitrana.

Amintim, conform DNA, „cauza (nr., denumită generic Dosarul vaccinărilor false de la Mangalia) are ca obiect investigarea modalității în care peste 100 de persoane majoritatea din județele Suceava și Constanța ar fi obținut certificatul digital european Covid fără să se fi vaccinat“.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lista Cabinetelor de Vaccinare Internațională din Constanța și Tulcea. Ce obligații ai dacă pleci într-o vacanță exotică?

06 May 2024 651

Mai multe persoane condamnate într-un dosar penal privind vaccinări fictive anti-Covid. Incredibil ce au stabilit anchetatorii

15 Apr 2024 890

Dosarul vaccinărilor presupus false de la Mangalia. Fiul primarului din 23 August a contestat controlul judiciar. Răspunsul instanței (MINUTA)

18 Dec 2023 1361

Știri justiție Constanța Medic condamnat în Dosarul vaccinărilor false de la Mangalia. A făcut acord cu procurorii DNA

10 Oct 2023 983

Condamnare în Dosarul vaccinărilor false de la Mangalia! Suspecta a bătut palma cu procurorii DNA Suceava!

25 Sep 2023 1124

Știri justiție Interceptări și condamnări pentru vaccinări fictive, la Constanța! „În cabinet e una blondă, mai focoasă aşa, poc i-ai plasat, ea ştie ce are de făcut“

25 Jul 2023 1855

COVID 19 Asistentă medicală, condamnată în dosarul vaccinărilor false, de la Constanța! Pronunțarea în apel, amânată

10 Jul 2023 1290

„Recunosc și regret faptele săvârșite“ Acord de recunoaștere încheiat cu DNA Suceava, analizat de Tribunalul Constanța. Ce acuzații aduc procurorii (DOCUMENT)

18 May 2023 2117

Vaccinări false, la Constanța! Asistentă medicală, condamnată pentru luare de mită. Pedepse și pentru cei care și-au cumpărat certificate verzi. Dosarul, în apel

15 May 2023 2333

Un nou acord de recunoaștere a vinovăției în Dosarul vaccinărilor false de la Mangalia

11 May 2023 1209

O nouă condamnare în Dosarul vaccinărilor false de la Mangalia. Ce pedeapsă a stabilit Tribunalul Constanța (MINUTA)

27 Apr 2023 1541

Vaccinări false la Mangalia, acuză anticorupția Suspectul a bătut palma cu DNA, Tribunalul a amânat verdictul! (DOCUMENT)

16 Jan 2023 1629

Prima condamnare în Dosarul vaccinărilor false de la Mangalia! Ce sentință au dictat judecătorii (MINUTA)

19 Dec 2022 1648

DNA acuză - „Mai multe cadre medicale au acționat în mod concertat!“ Ce verdict se așteaptă azi, la Tribunalul Constanța (DOCUMENT)

19 Dec 2022 2019

CNSCBT Zeci de mii de cazuri de infecții respiratorii, raportate în ultima săptămână

09 Dec 2022 1850