Cel mai „conştiincios“ taximetrist din România este din Constanţa şi tocmai a fost trimis în judecată!

Dosarul cauzei a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. Până în prezent, nu a fost stabilit un prim termen de judecată
 
Cel mai „conştiincios“ taximetrist din România este constănţean! Altfel nu poate fi explicat gestul unui bărbat din municipiu care, după ce a accidentat un copil, pe care l-a dus la spital, s-a întors în oraş pentru a onora o altă comandă. Şi asta, conform anchetatorilor, fără să anunţe în prealabil poliţiştii.
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că taximetristul a fost deferit Justiţiei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de părăsire a locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, constând în părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii arată că, „la data de 2 iunie 2014, în jurul orei 15.50, a condus autoturismul marca Dacia, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa, dinspre strada Nicolae Iorga către strada Ion Raţiu“.
 
„În momentul în care a ajuns în dreptul parcului, şoferul a surprins şi a accidentat pe minorul (…), în vârstă de opt ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure. După producerea accidentului, inculpatul a constatat că minorul S.S.A. a suferit leziuni corporale, astfel că l-a urcat împreună cu mama acestuia, pe nume S.S.E, în taximetrul pe care-l conducea şi la volanul căruia se afla în momentul accidentului şi i-a transportat la Spitalul Judeţean Constanţa“, conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Magistraţii arată că, „în continuare, inculpatul i-a lăsat numărul de telefon personal mamei victimei minore, apoi a plecat să-şi îndeplinească obligaţiile de serviciu, pentru a-şi onora o altă comandă pentru transportarea unui client în calitatea lui de taximetrist, fără să-şi îndeplinească obligaţia instituită prin lege în sarcina sa şi să aducă evenimentul rutier la cunoştinţa organelor de poliţie şi fără să fi obţinut în prealabil încuviinţarea acestora, fiind găsit ulterior de poliţişti, prin apelarea lui telefonică“.
 
Dosarul cauzei a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. Până în prezent, nu a fost stabilit un prim termen de judecată.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Taximetrist prins în Constanța cu droguri în mașină

01 Mar 2024 571

Atenție la țepele taximetriștilor! Care sunt metodele folosite pentru a păcăli călătorii (VIDEO)

02 Aug 2023 1389

Închisoare cu executare pentru un taximetrist din Constanța! Și-a bătut un client

31 Jan 2023 7523

Constanța Taximetriști sacționați de polițiștii locali. Ce nereguli au fost constatate (VIDEO)

19 Sep 2022 1503

Oficial, de la IPJ O tânără taximetristă, accident cu o autospecială a Secției 4 de Poliţie Constanţa (FOTO+VIDEO)

06 Jun 2022 2379

Taximetrist din Constanța, tâlhărit de clienți! Detalii din ancheta procurorilor

12 Nov 2021 1762

Tânărul din Constanţa care a agresat un taximetrist la Botoșani și i-a furat mașina, reținut. Ce au descoperit anchetatorii în timpul cercetărilor

10 Nov 2021 1416

Constanța. Pieton accidentat în zona școlii Spectrum (video)

05 Oct 2021 2729

Accident rutier în Constanța. Persoană lovită pe trecerea de pietoni în zona Zodiac (galerie foto+video)

05 Aug 2021 8906

Regulamentul taximetriștilor urmează să intre în proxima ședință de CL Constanța. Ce modificări au fost aduse

18 Jun 2021 2655

S-a întâmplat azi noapte Pățania, de bine, a unui tată, care și-a dus copilul la Spitalul din Constanța, și a apelat la un taximetrist

13 Apr 2021 39940

Polițiștii constănțeni verifică taximetriștii. Ce nereguli au descoperit oamenii legii

22 Jan 2021 1731

Un taximetrist din Constanța oferă curse gratuite pentru toate cadrele medicale aflate la datorie în această perioadă

18 Mar 2020 7761

Constanța. Judecătorii au respins cererea de arestare a unui taximetrist. Date din ancheta procurorilor

31 Jan 2020 2264

Panică în fața unui fast food din Constanța Un taximetrist a înjunghiat un bărbat cu un cuțit. A fost condamnat

30 Jan 2020 10394