Cetățean italian, condamnat pentru abuz sexual, prins la Constanța. Pe numele său fusese emis un mandat european de arestare


•    Faptele au fost comise asupra aceluiași membru al familiei, minor, potrivit autorităților.

Judecătorii Curții de Apel Constanța sunt chemați în această dimineață să decidă asupra arestării unui cetățean italian.

Concret, este vorba despre dosarul cu numărul 240/36/2020, în care Abramo M., un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Montecreto, este căutat după ce a fost condamnat la opt ani de închisoare, pentru abuz sexual asupra unui minor și rele tratamente aplicate membrilor familiei (asupra aceluiași membru), potrivit unor surse avizate.

Mandatul european de arestare a fost emis pe numele său de către autoritățile judiciare din Bologna. Italianul a fost depistat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța și reținut în cursul zilei de ieri de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Curtea de Apel va decide dacă se impune arestarea bărbatului, în vederea punerii în executare a mandatului european emis pe numele său.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.