Justitie

Cetin Noris Memedali şi Şenol Memedali, condamnaţi

Trimişi în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Cetin Noris Memedali şi Şenol Memedali au fost condamnaţi ieri de Tribunalul Constanţa.
 
Cetin Noris Memedali a luat doi ani de închisoare pentru trafic internaţional ilicit de droguri de risc şi un an şi patru luni de închisoare pentru trafic naţional de droguri de risc. Instanţa a contopit pedepsele aplicate în cea mai grea, de doi ani de închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din cuantumul celeilalte pedepse stabilite, respectiv spor de cinci luni şi zece zile, astfel că, în final, inculpatul va executa pedeapsa de doi ani, cinci luni şi zece zile de închisoare. În continuare, instanţa a dispus revocarea beneficiului suspendării sub supraveghere a pedepsei de un an închisoare aplicate inculpatului într-un alt dosar. În consecinţă, Tribunalul a contopit pedepsele, astfel că, în final, inculpatul a fost condamnat la doi ani şi nouă luni şi zece zile de închisoare.
 
La rândul său, Şenal Memedali a luat doi ani de închisoare pentru trafic internaţional ilicit de droguri de risc şi un an şi patru luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic naţional de droguri de risc. Tribunalul a dispus contopirea pedepselor aplicate în pedeapsa cea mai grea, de doi ani de închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din cuantumul celeilalte pedepse stabilite, respectiv spor de cinci luni şi zece zile, astfel că, în final, inculpatul va executa pedeapsa de doi ani, cinci luni şi zece zile de închisoare. Şi în cazul acestuia, instanţa a dispus revocarea beneficiului suspendării sub supraveghere a pedepsei de un an de închisoare aplicate inculpatului într-un alt dosar. După contopirea pedepselor, instanţa a dispus condamnarea bărbatului la doi ani, opt luni şi zece zile de închisoare.
 
În final, Tribunalul Constanţa a dispus confiscarea specială, în vederea distrugerii, a cantităţii de 124,0 grame de canabis, 31,5 grame de canabis şi 21,4 grame de canabis, rămase în urma analizelor de laborator şi prelevării contraprobelor.
 
Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Citeşte şi: 
 
Lucian Călimărea, zis „Călin Nebunul“, Noris şi Şenol Memedali, condamnaţi definitiv

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lucian Călimărea, zis „Călin Nebunul“, Noris şi Şenol Memedali, condamnaţi definitiv

09 Nov 2015 2940

Lucian Călimărea, zis „Călin Nebunul“, a luat opt ani şi şase luni de închisoare

20 Jan 2015 7247

Cauză disjunsă pentru Călimărea şi Memedali Trei ani de închisoare pentru Daniel Zorică, zis şi „Mache"

18 Dec 2012 2039