„Colonelul“ care a făcut circ în trenul Constanța – București menținut în arest

 
  • Inculpatul a pus mâna pe gradele lucrătorului de poliție spunând: „Astea sunt grade?“, după care s-a dezbrăcat de tricou arătându-și stelele tatuate pe umeri și spunând că el este colonel. 
 

Curtea de Apel Constanța a decis ca bucureșteanul, infectat cu HIV, acuzat că a mușcat un polițist de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța, să rămână în arest preventiv.
 
Hotărârea este definitivă!
 
Bucureșteanul a fost condamnat de Judecătoria Medgidia, în primă instanță, la trei ani cu executare.
 
În cursul urmăririi penale, agentul de poliție în cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi a declarat că pe când se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu a fost sesizat de către șeful de tren cu privire la un călător, care era recalcitrant, nu purta mască și nu avea bilet de călătorie.
 
Polițistul a mai arătat că i-a solicitat acestuia să-și pună masca de protecție, însă acesta a smuls-o și a aruncat-o, proferând cuvinte vulgare la adresa instituției Poliției Române.
 
După aceea, conform declarației persoanei vătămate, când i-a solicitat să se legitimeze, inculpatul s-a ridicat la el spunându-i că el s-ar fi bătut cu mascații și că ar fi mâncat 10 ca el în pușcărie.
 
A mai relatat persoana vătămată că inculpatul a încercat să-l împingă, însă s-a ferit și l-a apucat de umeri, punându-l înapoi pe scaun și solicitându-i să se calmeze.
 

Potrivit celor declarate de persoana vătămată a încercat să vorbească și să îl calmeze pe inculpat, însă acesta a continuat să înjure și să amenințe, prezentând o foaie de eliberare din penitenciar și o adeverință atestând că acesta ar fi infectat cu virusul HIV și dându-și bluza jos pentru a-și arăta tatuajele.
 
Potrivit martorilor, inculpatul a pus mâna pe gradele lucrătorului de poliție spunând: „Astea sunt grade?“, după care s-a dezbrăcat de tricou arătându-și stelele tatuate pe umeri și spunând că el este colonel. 

 
Polițistul a relatat că l-a prins pe inculpat de față pentru a-l împiedica pe acesta să muște și pentru a-i putea fi puse cătușele, însă când a dat să-i elibereze mâna dreaptă, acesta s-a slăbit din strânsoare și l-a mușcat de mâna stângă, în zona bicepsului.
 
Sursa text: rolii.ro
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Doi polițiști, agresați fizic în stația CF Constanța. Inculpatul, în arest preventiv
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța a fost condamnat definitiv!

26 Oct 2021 4297

Judecătorii din Constanța nu-i dau drumul bucureșteanului, infectat cu HIV, acuzat că a mușcat un polițist

10 Sep 2021 1513

Circ în trenul Constanța – București! Un deținut de la Poarta Albă și-a tatuat grade de colonel pe umeri! Polițist mușcat. Dosarul, în apel

26 Jul 2021 46233

243 lei daune materiale şi 5000 lei daune morale Polițistul constănțean mușcat de un bucureștean infectat cu HIV va fi despăgubit

07 Jul 2021 1244

Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța, nemulțumit de procurorul care participă la ședințele de judecată

01 Jun 2021 1433

Picioare în burtă și lovituri în testicule Judecătorii din Constanța i-au anulat toate interdicțiile tinerei care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

24 May 2021 4734

Bucureșteanul acuzat că a mușcat un polițist din Constanța a dat în judecată Poliția Română!

22 May 2021 1592

Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța vrea în libertate!

05 May 2021 2241

Polițist constănțean mușcat de un bucureștean infectat cu HIV. Ce s-a stabilit azi în instanță

24 Mar 2021 1091

Oficial! Un polițist constănțean, mușcat de un bărbat infectat cu HIV. Ultima decizie a judecătorilor

10 Feb 2021 1090

Polițist constănțean, mușcat de un bucureștean infectat cu HIV. Începe judecata!

05 Feb 2021 1213

Bărbatul din București infectat cu HIV, care a mușcat un Polițist din Constanța, cere să fie eliberat

15 Jan 2021 1550

Echipaj SMURD bătut, polițiști loviți, amenințat ori chiar mușcați Retrospectiva infracțiunilor de ultraj la Constanța. Dosarele anului 2020

01 Jan 2021 2148

Polițist din Constanța, mușcat de un bărbat infectat cu HIV. Azi se decide libertatea inculpatului

18 Dec 2020 1030

Final de anchetă în cazul polițistului din Constanța mușcat de un bărbat infectat cu HIV

02 Dec 2020 1293