Compania Națională de Investiții a dat în judecată firma care a îngropat mai multe proiecte ale administraţiei Făgădău

  • Compania Națională de Investiții a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, dosarul 4047/118/2020, având ca obiect “alte cereri”, în materie de litigii cu profesioniștii
  • Pârât în dosar este SC Euromateria SRL
  • Administratorul Euromateria SRL, Răzvan Mihai Gheorghe a precizat că procesul vizează o lucrăre derulată de firma sa în orașul Voluntari, la sala de sport multifuncțională
 
Compania Național de Investiții a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, dosarul 4047/118/2020, având ca obiect “alte cereri”, în materie de litigii cu profesioniștii.
Pârât în dosar este SC Euromateria SRL, cu sediul ales la cabinet avocat Adreiana Cornelia. Dosarul nu a primit deocamdată niciun termen de judecată.
Euromateria a derulat mai multe proiecte în municipiul și județul Constanța finanțate prin Compania Națională de Investiții din care amintim: “Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții: “Construire Complex Sportiv Sf.Nicolae, comuna Cumpăna, jud.Constanța” sau “Sala Polivalentă - 5.000 de locuri, municipiul Constanța”. Construcţia sălii va fi realizată de asocierea SC Euromateria SRL, SC Aduro Impex SRL, Conpat SCARL - Delta CON SRL, Research Consorzio Stabile SC ARL. Valoarea contractului de finanţare este de 67.913.330,34 de lei (cu TVA, cote şi taxe incluse), iar durata lucrărilor de proiectare şi execuţie va fi de 27 de luni (din care 3 luni pentru proiectare). 
 

Despre Euromateria SRL 

 
Iniţial, în 2009, Răzvan Mihai Gheorghe şi Rico SRL - administrată de Marcel Cornel Gheorghe - au fondat SC Euro Materia SRL, cu sediul în municipiul Constanţa. Firma avea ca obiect de activitate comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.
 
Potrivit datelor oficiale, Răzvan Mihai Gheorghe avea o cotă de participare la beneficii/pierderi de 40%. Asta în timp ce SC Rico SRL avea o cotă de participare la beneficii/pierderi de 60%. În prezent, conform Registrului Comerţului, Euro Materia SRL este radiată. În luna februarie 2015, Răzvan Mihai Gheorghe (asociat unic) pune bazele SC Euromateria SRL, cu sediul social în Bucureşti, Sector 3. SC Euromateria SRL are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
Numele lui Răzvan Mihai Gheorghe este legat, potrivit Registrului Comerţului, de mai multe societăţi comerciale, în funcţiune fiind Euromateria SRL şi Wiga Teal SRL. Euromateria SRL a contestat în mai multe rânduri licitaţia pentru reabilitarea Cazinoului. De asemenea, firma  a contestat mai multe lucrări de anvergură derulate de adminstrația condusă de Decebal Făgădău, în municipiul Constanţa, printre care şi Parcul Arheologic, un proiect de reabilitare pe fonduri europene care a pierdut finanţarea din cauza numeroaselor contestaţii.
Administratorul Euromateria SRL, Răzvan Mihai Gheorghe ne –a precizat că procesul vizează un proces constatator în cadrul unei lucrări derulate de firma sa în orașul Voluntari, la sala de sport multifuncțională.

Citeşte şi:

O firmă care a îngropat mai multe proiecte ale administraţiei Făgădău a reuşit să pună mâna pe contract Detalii despre Sala Polivalentă pe care o va avea municipiul Constanţa!

A fost eliberat certificatul de urbanism pentru demolarea construcţiilor de pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente din Constanţa


Compania Naţională de Investiţii a atribuit contractul de dirigenţie de şantier pentru Sala de Sport Polivalentă din Constanţa

Încep lucrările la Sala Polivalentă din municipiul Constanţa!

Sala Polivalentă din Constanţa va fi construită de firma care a blocat licitaţiile pentru Cazino şi Parcul Arheologic (galerie foto)
 
Lucrări de demolare pe locul viitoarei Săli Polivalente din zona Badea Cârţan
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A fost eliberată autorizaţia de construire pentru Sala Polivalentă din Constanţa. Câte locuri va avea

23 Oct 2019 4418

Încep lucrările la Sala Polivalentă din municipiul Constanţa!

30 Sep 2019 4211

Manuela Pătrăşcoiu, director general al Companiei Naţionale de Investiţii, despre Sala de Sport Polivalentă de 5.000 de locuri de la Constanţa!

26 Jul 2019 4784

O firmă care a îngropat mai multe proiecte ale administraţiei Făgădău a reuşit să pună mâna pe contract Detalii despre Sala Polivalentă pe care o va avea municipiul Constanţa!

28 Dec 2018 3911

Contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor de execuție a Sălii de Sport Polivalente din Constanța, semnat de Compania Națională de Investiții

17 Dec 2018 2284

Silvani SRL, în insolvenţă. Dosarul, amânat pentru a se întocmi tabelul definitiv şi planul de reorganizare

24 Nov 2018 1878

CNI a anunţat numele societăţilor ce vor să reabiliteze Sinagoga din Constanţa Printre ele, şi Euromateria SRL, care a contestat licitaţia privind Cazinoul (document)

28 Mar 2018 5264

Euromateria SRL, o firmă celebră, cu lucrări celebre şi contestaţii le fel de cunoscute

20 Dec 2017 10528

Lucrări de anvergură din Constanţa, blocate prin contestaţii Insolvenţa firmei Silvani SRL, amânată pentru 2018. Legături cu Euromateria SRL

24 Nov 2017 4088

Societăţile care vor să reabiliteze Cazinoul se "duelează" în instanţă. Ce a decis Curtea de Apel Bucureşti?

21 Sep 2017 2519

Magistraţii Curţii de Apel au avut pe ordinea de zi un dosar privind soarta Cazinoului din Constanţa

25 Aug 2017 2386

Curtea de Apel s-a pronunţat în litigiul privind achiziţiile publice legat de reabilitarea Cazinoului. CNI obligată să reevalueze ofertele!

19 Aug 2017 4956

Motivarea deciziei CNSC în cazul proiectului de restaurare a Cazinoului Constanţa (document)

20 Feb 2017 3405

CNI obligată să reanalizeze oferta Euromateria SRL în cadrul licitaţiei pentru reabilitarea Cazinoului (document)

20 Jan 2017 3179

Complexul sportiv din Cumpăna, construit de Euromateria SRL, cea care a blocat restaurarea Cazinoului şi a parcului arheologic (document)

09 Jan 2017 6158