Concurs de promovare pentru judecători! Ce posturi sunt disponibile la Tribunalul Constanța (DOCUMENT)

  • În Secțiunea Document poate fi consultată lista completă a posturilor scoase la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție.
Nu mai puțin de 12 posturi sunt disponibile la Tribunalul Constanța, în cadrul concursului pentru promovarea efectivă în funcții de execuție a judecătorilor organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, cu sprijinul Institutului Național al Magistraturii.
 
Conform datelor oficiale, din cele 12 posturi, cinci sunt în cadrul Secției I Civile, Specializarea Civil, Conflicte de muncă și asigurări sociale și două posturi sunt disponibile la Secția a II-a Civilă, Specializarea Litigii dintre profesioniști.
 
În continuare, două posturi sunt disponibile pentru promovare și la Secția de Contencios administrativ și fiscal, Specializarea Contencios adminisrtrativ și fiscal, iar alte trei posturi sunt disponibile la Secția Penală, Specializarea Penal.
 
În cadrul aceluiași concurs, sunt cinci posturi și la Tribunalul Tulcea, arondat Curții de Apel Constanța.
 
Patru dintre posturile Tribunalului Tulcea sunt la Secția Civilă, de Contencios administrativ și fiscal, Specializările Civil, Contencios administrativ și fiscal, Litigii dintre profesioniști, Conflicte de muncă și asigurări sociale și unul la Secția Penală, Specializarea Penal.
 
Conform CSM, concursul constă în susținerea unei probe având ca obiect evaluarea activității și conduitei candidatului din ultimii trei ani de activitate.
 
Pentru evaluarea activității sunt avute în vedere hotărârile judecătorești redactate de candidați în ultimii trei ani de activitate.
 
Lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concurs va fi publicată pe 14 iunie 2023, iar afișarea rezultatelor finale, după parcurgerea tuturor etapelor din concurs, va avea loc pe 13 octombrie 2023.
 

În Secțiunea Document poate fi consultată lista completă a posturilor scoase la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce averi au procurorii Vasile Iftinchi și Stoica Elena, propuși să lucreze la DNA Constanța, după plecarea lui Bodean Andrei și Conortos Constantin (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 232

Au început să dispară stâlpișorii din Peninsula Constanța! Procesul cu Poliția pe aviz, ajuns la Curtea de Apel (FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 231

Procurorii Vasile Iftinchi și Stoica Elena, propuși să-i înlocuiască la DNA Constanța pe Bodean Andrei și Conortos Constantin

23 Apr 2024 413

One Star Security SRL, din Constanţa, a intrat în insolvență! (MINUTĂ)

22 Apr 2024 466

Averea și interesele Clavei Ivan, secretar general al Primăriei Ghindărești, din județul Constanța! (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 442

O firmă din Eforie Nord, la judecată cu Consiliul Local Mangalia! Dosarul se rejudecă la Tribunalul Constanța

21 Apr 2024 367

Detalii exclusive din dosar! Caz șocant în Constanța! Bărbat incendiat cu alcool medicinal – „Îmi pare extrem de rău pentru ceea ce s-a întâmplat“ (DOCUMENT)

21 Apr 2024 985

Tribunalul Constanța a anulat autorizaţia de construire, emisă de Primăria Năvodari pentru societatea MCG Private Residence SRL

21 Apr 2024 3794

Tribunalul Constanța examinează o ordonanţă preşedinţială. Părți în dosar, ABADL și Răsărit de Soare SRL

21 Apr 2024 351

Mai mulți inși au ajuns după gratii, la Penitenciarul Poarta Albă. Pentru ce infracțiuni

20 Apr 2024 583

Constanța! Achitare pentru un jandarm și doi polițiști, acuzați de purtare abuzivă!

19 Apr 2024 678

Consiliul Local Constanța, obligat de judecători să modifice o hotărâre de acum 30 de ani! (MINUTA)

19 Apr 2024 687

O nouă firmă de servicii anexe transportului pe apă își începe activitatea în Constanța

19 Apr 2024 448

Transilvania Investments Alliance SA contestă convocatorul AGA a Neptun Olimp SA. Dosarul, pe masa Tribunalului Constanța

19 Apr 2024 479

Noi procurori la DNA Constanța, în locul lui Andrei Bodean și Constantin Conortos! Ciprian Bodu, Vasile Abagiu, și Dan Haralambie, rămân pe poziții

19 Apr 2024 755