Concurs! Patru judecători se „luptă“ pentru şefia Curţii de Apel Constanţa

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 11 octombrie - 18 decembrie, a concursului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.
 
Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea a 164 de funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi a 126 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii.
 
Potrivit Institutului Naţional al Magistraturii, judecătorul Răzvan Anghel, din Curtea de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Claudia Ionela Bojin, de la Tribunalul Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Dumitru Radu Comşa, de la Tribunalul Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Cristina Ramona Duţă, de la Tribunalul Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Marius Cristian Epure, din Curtea de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Gheorghe Teodor Viorel, actualul preşedinte al Tribunalului Constanţa, candidează pentru menţinerea funcţiei. Mihaela Cristina Grădinaru, de la Tribunalul Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte ori preşedinte al Tribunalului Constanţa. Alina Gabriela Jurubiţă, de la Tribunalul Constanţa, candidează pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Gebriel Lefter, actualul preşedinte al Curţii de Apel Constanţa, candidează tot pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Isabela Alina Stănescu, delegată la Judecătoria Hârşova, candidează pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Hârşova.
 
Mauna Ana-Maria Casian, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcţia de prim procuror adjunct al aceleiaşi unităţii de parchet. Marina Coca Creţu, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcţia de prim-procuror al unităţii de parchet. Dan Stepanencu, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, candidează pentru funcţia de prim-procuror din cadrul unităţii de parchet.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mihaela Cristina Mocanu și Claudiu Iulian Răpeanu Vicepreședinții Curții de Apel Constanța vor să avanseze la Înalta Curte de Casație și Justiție

05 Dec 2023 1251

Judecător din Constanța, programat la interviu pentru avansare la Curtea Supremă

13 Sep 2023 1028

Lupta pentru Curtea Supremă! Doi magistrați din Constanța, în cursă. CSM a publicat lucrările anonimizate ale candidaților

17 Jul 2023 1614

Un singur judecător din Constanța rămas în cursa pentru Curtea Supremă. Cine este și când va susține interviul

21 Mar 2023 2084

Oficial, de la CSM Ce judecători din Constanța s-au înscris la concursul pentru Curtea Supremă (DOCUMENT)

23 Dec 2022 2112

Se deschid porțile Curții Supreme! Liber la promovări pentru judecători

31 Jul 2022 1284

Judecătorul care analizează cazul Cazinoului vrea să plece la Curtea Supremă

06 Dec 2019 2454

Judecătorii Epure și Marcu rămân în cursa pentru Curtea Supremă

28 Oct 2019 1751

Se caută judecători şi procurori pentru Constanţa şi Tulcea

10 Jul 2017 3298