Justitie

Condamnat pentru trafic de minori Zoro vrea să fie eliberat condiţionat

Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat un dosar ce are ca obiect liberarea condiţionată, iar condamnatul este Mustafa Zoro. Şedinţa de judecată a fost stabilită pentru data de 11 octombrie.
 
Amintim că, în data de 11 septembrie 2012, Mustafa Zoro, din municipiul Mangalia, a fost condamnat de Curtea de Apel Constanţa la pedeapsa de şase ani şi opt luni de închisoare. El a fost acuzat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) că ar fi recrutat, cazat şi exploatat sexual în baraca în care locuia, dar şi în hoteluri, pensiuni şi staţiunile din sudul litoralului, prin ameninţări şi violenţe, două minore.
 
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa arată că, în perioada februarie - aprilie 2011, Zoro ar fi recrutat-o, cazat-o şi exploatat-o sexual pe Ionela Iuliana V., de 16 ani, iar în perioada iulie 2011 - 10 mai 2012, ar fi exploatat-o în aceleaşi condiţii pe minora Liliana C., de 15 ani. Organele de anchetă arată că cele două fete ar fi fost supuse la tratamente degradante.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zoro, pedepsit cu 3,8 ani pentru trafic de minori

27 Jul 2012 1545

Dosarul lui Zoro din Mangalia, deschis şi închis de Tribunal

06 Jun 2012 951