Constanţa. Doi bărbaţi au fost condamnaţi, vineri, la închisoare pe viaţă. Detalii din dosar (document)


Curtea de Apel Constanţa a decis vineri condamnarea definitivă la închisoare pe viaţă a doi bărbaţi acuzaţi că şi-au ucis în bătaie un amic de pahar, iar a doua zi dimineaţă inculpaţii au secţionat cadavrul şi au ascuns bucăţile rezultate. Cel de-al treilea inculpat (suspectat că a participat doar la bătaie) a fost condamnat la 12 ani de închisoare, pentru omor. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.


Conform procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, în seara zilei de 23 mai 2013, în timp ce se aflau într-o locuinţă, trei bărbaţi au ucis prin cruzimi un alt cetăţean. Anchetatorii arată că victima a fost lovită în mod repetat, timp de două-trei ore, cu o ţeavă metalică, iar a doua zi dimineaţă inculpaţii au secţionat cadavrul şi au ascuns bucăţile rezultate. Potrivit procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, într-un imobil din Tulcea, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte mai vechi, victima a fost bătută, după care a fost dusă într-o cadă, unde a decedat. A doua zi, unul dintre inculpaţi a tranşat cadavrul, punând împreună cu alt inculpat bucăţile în doi saci de nailon. Ulterior, inculpaţii s-au deplasat cu două taxiuri aproape de ieşirea din municipiul Tulcea, unde au ascuns sacii.


Vineri, Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea inculpaţilor care au tranşat cadavrul la închisoare pe viaţă, pentru omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte. Cel de-al treilea inculpat a luat 12 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.


Decizia completă a Curţii de Apel Constanţa poate fi citită integral accesând secţiunea Documente.


Citeşte şi:

Tribunalul Constanţa decide astăzi dacă rejudecă dosarul morţii Larei Şaban


Ştefan Alexandru Stoica din Constanţa a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Decizia este definitivă

Triplul omor de la Mangalia
Albanezul Shyti Blenis solicită revizuirea dosarului


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi bărbaţi acuzaţi că au tranşat un bărbat într-o cadă rămân în spatele gratiilor

21 Aug 2019 1343

Judecătorii din Constanţa s-au pronunţat într-un caz cutremurător. Un bărbat a fost tranşat în cadă

29 Mar 2019 3152