Constanța. Închisoare cu executare pentru un bărbat care a furat două role de cașcaval




Judecătoria Constanța a decis condamnarea unui bărbat, de 64 de ani, din Constanța, la închisoare cu executare după ce furat două bucăți de cașcaval!

Decizia nu este definitivă.

Inculpatul este cunoscut cu numeroase antecedente penale constând în infracțiuni de furt săvârșite atât în țară cât și în străinătate.

Prin actul de sesizare s-a reținut, în esență, că în data de 09.08.2020, în jurul orei 19:10, a sustras două bucăți de cașcaval ”Pilos” din incinta unui magazin, prejudiciul cauzat în valoare de 41,98 lei fiind recuperat în totalitate prin restituirea bunurilor.

În motivarea deciziei, magistrații arată că inculpatul este cetățean român, în vârstă de 64 de ani, divorțat, studii medii, stagiu militar nesatisfăcut, fără ocupație și fără loc de muncă, este cunoscut cu numeroase antecedente penale constând în infracțiuni de furt săvârșite atât în țară cât și în străinătate.

Din fișa de cazier judiciar a acestuia, se observă că inculpatul a mai fost condamnat anterior pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului, aspect ce denotă perseverența infracțională a acestuia și faptul că pedepsele anterioare nu și-au atins scopul educativ și represiv.

Din fișa de cazier judiciar a inculpatului, reiese că acesta a mai suferit și alte condamnări pentru fapte concurente cu fapta dedusă judecății.


În final, JUdecătoria Constanța a decis condamnarea inculpatului la  un an, zece luni și trei zile închisoare în regim de detenție,

Decizia judecătoriei a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Constanța. Hoț cu gusturi fine!
Închisoare cu executare după ce furat șase sticle de șampanie Moet & Chandon Rose

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța! Patru ani cu executare pentru o bucată de cașcaval! Cum s-a ajuns la această pedeapsă

28 Oct 2022 2236

După cazul cu șampania Moet & Chandon Rose Minor condamnat după ce a furat cașcaval și fistic dintr-un magazin

06 Aug 2021 2340