Constanţa. Un cal a fost înjunghiat mortal de un bărbat gonit de la o nuntă

Magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus condamnarea unui individ pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, la o amendă de 5.000 de lei. Cel în cauză este suspectat că, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, a înjunghiat de aproape zece ori un cal legat. Animalul a murit la scurt timp, din cauza rănilor suferite.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. Ajuns în faţa instanţei, inculpatul a recunoscut tot, astfel că bărbatul a beneficiat de reducerea pedepsei.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, în timpul unei nunţi, inculpatul a consumat mai multe băuturi alcoolice şi a tulburat petrecerea. La un moment dat, unul dintre organizatorii evenimentului i-a solicitat inculpatului să plece, context în care cel din urmă a părăsit zona, însă nu a mers acasă să se culce. Inculpatul a intrat în curtea celui care i-a solicitat să plece de la petrecere şi a mers în grajd, unde se afla un cal.
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Constanţa arată în rechizitoriu că inculpatul a înjunghiat calul de aproximativ zece ori. Animalul a murit la scurt timp, din cauza rănilor suferite.
 
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis ca, pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, inculpatul să primească o amendă de 5.000 de lei.
 
Decizia nu este una definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care va lua o hotărâre definitivă.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz şocant în judeţul Constanţa! Cal înjunghiat de aproape zece ori. Ce pedeapsă a primit inculpatul

17 Sep 2018 1785

Cal legat, înjunghiat de zece ori. Amendă pentru autor. Ce au decis ieri judecătorii

24 Jul 2018 1777

Control judiciar pe numele bărbatului din Ovidiu suspectat că i-a înjunghiat calul vecinului. Animalul a murit din cauza rănilor

22 Aug 2017 1492

Bărbatul care ar fi înjunghiat un cal la Ovidiu a fost reținut. Animalul a murit din cauza rănilor

21 Aug 2017 2140

Calul înjunghiat de un localnic în Ovidiu a supraviețuit

20 Aug 2017 2051