Constanța! Un maniac sexual a fost arestat! În ce cartiere acționa obsedatul. Date din anchetă

 
  • În fața unui bloc din zona Casa de Cultură, inculpat a atins-o o femeie în zona inghinală, după care și-a scos la vedere organul genital începând să se masturbeze.
 
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au solicitat și obținut arestarea preventivă a unui individ, de aproximativ 45 de ani, din municipiu, acuzat de cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri. Cel în cauză nu se află pentru prima dată în atenția oamenilor legii, el fiind recent condamnat la un an de închisoare cu executare în primă instanță, pentru comiterea infracţiunii de ultrajul contra bunelor moravuri.
 
În acest caz, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța rețin că, la data de 17/18 februarie 2022, în jurul orei 01.11, în timp ce se afla pe strada Eliberării din municipiul Constanța, pe culoarul de trecere dintre două blocuri, în lateralul unui magazin alimentar, a efectuat acte de exhibiționism, scoțîndu-și la vedere organul sexual în fața a două minore de 15 ani.    
 
Revenind la noul dosar penal, cauză în care individul a fost arestat preventiv, conform anchetatorilor, la data de 24 februarie 2022, în jurul orei 23.20, în timp ce se afla în municipiul Constanța, Aleea Hortensiei, (Tomis Nord) în scara unui bloc, inculpatul și-a scos la vedere organul genital și a început să se masturbeze în fața persoanelor vătămate (...) (nr. trei femei).
 
Apoi, tot potrivit procurorilor, în data de 13 aprilie 2022, în jurul orei 00.30, în timp ce se afla în fața unui bloc de pe strada Viitorului, din municipiul Constanța, inculpatul și-a scos la vedere organul genital și a început să se masturbeze în fața persoanei vătămate (...) (nr. femeie).
 
Ulterior, „în data de 13 aprilie 2022, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla în fața blocului (...) de pe bulevardul I. Gh. Duca, din municipiul Constanța, (zona Casei de Cultură) inculpatul a atins-o în zona inghinală pe persoana vătămată (...) (nr. femeie) după care și-a scos la vedere organul genital începând să se masturbeze.
 
La finele săptămânii trecute, individul a fost identificat și reținut de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Instanța a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a inculpatului, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri (3 acte materiale), pe o perioadă de 30 de zile.
 

Mandatul de arestare emis de Judecătoria Constanța a fost menținut și de Tribunalul Constanța.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Ce pedeapsă a primit constănțeanul care și-a scos la vedere organul sexual lângă un magazin alimentar
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Conferința Municipală a PSD Constanța „se joacă" pe scena mică de la Casa de Cultură!

18 Apr 2024 615

Constanța Persoană decedată găsită pe trotuar în zona Casa de Cultură (GALERIE FOTO + VIDEO)

12 Apr 2024 3237

Arhiepiscopia Tomisului câștigă definitiv procesul pentru terenul de la Catedrala Eroilor! Consiliul Local pierde la Curtea de Apel (MINUTA)

11 Apr 2024 1999

Constanța Atenție șoferi! Nu funcționează semafoarele din intersecția de la Casa de Cultură (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 506

Patru spectacole în luna aprilie la Teatrul de Stat Constanța, printre care și noua producție, „Casa Bernardei Alba”

30 Mar 2024 739

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1573

De 8 martie Comedia „O scrisoare pierdută" la Casa de Cultură Constanța

05 Mar 2024 746

Consiliul Local Constanța, recurs contra Arhipiscopiei Tomisului pentru terenul de la Catedrala Eroilor! Dosarul, amânat

29 Feb 2024 567

Filofteia Pletea, numită directorul interimar al Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța

13 Feb 2024 1040

Atenție șoferi! Pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Casa de Cultură Constanța se montează stâlpișori pentru delimitarea benzii pentru autobuze (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Feb 2024 7158

Constanța Kira Hagi, pe scena Casei de Cultură, în „Sistemul Perfect“. Interes deosebit pentru spectacol (GALERIE FOTO)

30 Jan 2024 1463

Lucrările de îmbunătățire a mediului urban în zona Coiciu - Casa de cultură avansează

25 Jan 2024 612

Arhiepiscopia Tomisului câștigă, din nou, procesul pentru Catedrala Eroilor, de la Casa de Cultură! Anularea autorizației nu schimbă terenul în „spațiu verde“ (MOTIVARE)

17 Jan 2024 1636

Arte marțiale Constanța Lazăr Iordache și Ștefan Andriuță, antrenament în condiții extreme. Pe nisip, dar și în apa Mării Negre! (GALERIE FOTO + VIDEO)

12 Jan 2024 1898

Știri Constanța azi Nu funcționează semafoarele în zona Casa de Cultură! (FOTO+VIDEO)

21 Dec 2023 1129