Justitie

Crimă la Murfatlar! Procurorii au luat decizia finală (galerie foto+video)

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat de aproximativ 45 de ani, din Murfatlar, acuzat de omor calificat.

Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa. Ieri, judecătorii au decis ca inculpatul să rămână în arest preventiv. Decizia nu este definitivă.

Amintim că, la începutul lunii iulie, potrivit IPJ Constanţa, „un bărbat de 46 de ani, din oraşul Murfatlar, a sesizat poliţia despre faptul că şi-ar fi ucis soţia, în vârstă de 47 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit, cei doi aflându-se în divorţ. Bărbatul în cauză a fost identificat de poliţişti la faţa locului şi a fost reţinut. Poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment“.
 
Sadîc Zafer, procurorul-şef Secţie Urmărire Penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care s-a ocupat de caz, spune că victima a fost găsită în locuinţă, într-o baltă de sânge, şi că prezenta numeroase leziuni pe corp, numeroase plăgi, tăiate-înţepate.
 
Video
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şedinţă secretă la Tribunalul Constanţa după crima de la Murfatlar! Ce le-a cerut judecătorilor suspectul (video)

03 Jul 2018 1738

Principalul suspect în cazul crimei de la Murfatlar, dus la instanță cu mandat de arestare. Este bănuit că și-a înjunghiat mortal soția (video)

02 Jul 2018 2198

Procurorul criminalist Sadîc Zafer despre crima de la Murfatlar „Victima este într-o baltă de sânge, prezintă numeroase plăgi, tăiate/înţepate” (foto+video)

02 Jul 2018 8637

Crimă la Murfatlar! Autorul a fost arestat. Ce le-a mărturisit anchetatorilor

03 Feb 2017 1293

Crimă la Murfatlar!

01 Feb 2017 4014

Litoral TV A fost ucis pentru două sticle de băutură

08 Dec 2013 1338

Crimă la Murfatlar?Poliţia are un suspect

08 Dec 2013 1463