Crimă la Palazu Mic pedepsită cu aproape 45 de ani de închisoare! Dosarul s-ar putea rejudeca


 
  • Cererea privind rejudecarea dosarului va fi analizată de magistrațiii Tribunalului Constanța la jumătatea lunii octombrie.
  • Amintim că în cauză au fost trimiși în judecată doi inculpați – unul din Palazu Mic iar al doilea din Ovidiu, județul Constanța!
  • Ambii au fost condamnaţi de Tribunalul Constanța la aproape 45 de ani de închisoare.
  • Cei doi au fost deferiţi Justiţiei de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa sub acuzaţia de omor calificat şi tâlhărie calificată, fiind acuzaţi că ar fi bătut un bărbat pe care, ulterior, l-ar fi aruncat într-un canal cu apă de lângă ferma agrozootehnică de la marginea satului Palazu Mic.
 
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au fost investitți să soluționeze o cerere de rejudecare privind dosarul unei crime din județul Constanța! Este vorba despre cazul unui paznic ucis și apoi aruncat într-un canal cu apă de lângă ferma agrozootehnică de la marginea satului Palazu Mic. 
 
Cererea privind rejudecarea dosarului va fi analizată de magistrațiii Tribunalului Constanța la jumătatea lunii octombrie.
 
Amintim că în cauză au fost trimiși în judecată doi inculpați – unul din Palazu Mic iar al doilea din Ovidiu, județul Constanța!
 
Ambii au fost condamnaţi de Tribunalul Constanța la aproape 45 de ani de închisoare.
 
Cei doi au fost deferiţi Justiţiei de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa sub acuzaţia de omor calificat şi tâlhărie calificată, fiind acuzaţi că ar fi bătut un bărbat pe care, ulterior, l-ar fi aruncat într-un canal cu apă de lângă ferma agrozootehnică de la marginea satului Palazu Mic.
 
Potrivit anchetatorilor, în noaptea dintre 6 şi 7 decembrie 2015, în jurul orei 24.00, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, cei doi inculpaţi s-au deplasat la o fermă agrozootehnică de la marginea satului Palazu Mic, de unde au reuşit să sustragă mai multe obiecte, printre care un acumulator auto, o rolă de cablu şi un lanţ.
 
Cei doi au fost surprinşi de paznicul fermei, un bărbat de 43 de ani, pe care l-ar fi atacat, spun procurorii, prin acţiuni conjugate, „lovindu-l cu o bâtă şi cu muchia netăioasă a unei toporişti, apoi, în mod repetat, cu pumnii şi cu picioarele, preponderent în zona capului“.

 
„La final, au târât victima inconştientă câţiva metri şi au aruncat-o în apa curgătoare (derea) din apropierea fermei, după ce au şi deposedat-o de telefonul mobil, un cuţit şi o lanternă“, se mai arată în documentele anchetatorilor.
 

Cadavrul victimei a fost descoperit în apă de o echipă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, iar în urma autopsiei a rezultat că moartea a fost cauzată de asfixia mecanică prin înec, pe fondul stării de inconştienţă induse de leziunile traumatice produse.
 
În primă fază a anchetei, în dimineaţa zilei de 7 decembrie 2015, administratorul fermei a reclamat dispariţia paznicului, iar în urma investigaţiilor, a fost identificat şi depistat în aceeaşi zi unul dintre suspecți.
 
Acesta, înainte de a fi reţinut de procurori, a declarat că ar fi asistat ca simplu spectator la jefuirea şi uciderea victimei de către celălalt inculpat.
 
Mai departe, cu sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, lucrătorii de poliţie de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa l-au depistat, în cursul zilei de 9 decembrie 2015, şi pe cel de-al doilea inculpat, care, timp de două zile, s-a ascuns în zona carierei dezafectate de piatră dintre localităţile Palazu Mic şi Piatra.
 
De menţionat că cel de-al doilea inculpat a recunoscut comiterea faptelor şi a explicat că, împreună cu primul inculpat, a săvârşit faptele împotriva paznicului fermei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Crimă în Constanța! Cum a încercat autorul să-i păcălească pe procurori!
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

7 ani de închisoare pentru constănțeanul care și-ar fi ucis tatăl

23 Nov 2022 844

Faptă abominabilă comisă de doi constănțeni pedepsită cu aproape 50 de ani de închisoare! Se cere rejudecarea cauzei

23 Nov 2022 1719

Crimă la Murfatlar! Decizie finală, azi, în instanță

22 Nov 2022 4815

Crimă în Constanța! Bărbat lovit cu cuțitul în gât! Când se va pronunța instanța

19 Nov 2022 8536

UPDATE. Un tânăr, de 18 ani, a murit la Murfatlar! Principalul suspect a recunoscut la Parchet

14 Nov 2022 694

Caz șocant la Medgidia! Ce pedeapsă a primit un bărbat pentru că și-a omorât mama

03 Nov 2022 1723

Constanța. Închisoare cu suspendare pentru tentativă la omor

27 Oct 2022 839

Constanta. O simplă ceartă s-a transformat într-o tragedie! Începe procesul

27 Oct 2022 1477

Crimă în județ! Procurorii anunță finalul anchetei

20 Oct 2022 1071

Aproape 50 de ani de închisoare pentru o crimă în județul Constanța! Dosarul nu se va rejudeca

19 Oct 2022 9978

Dosar cu implicații mistice, la Constanța?! Tentativă de omor soluționată după nouă ani de la comiterea ei!

15 Oct 2022 1058

Decizie definitivă în cazul morții lui Andrei, de 13 ani, din Mangalia

15 Oct 2022 1374

Crimă la Valu lui Traian! Decizie definitivă la tribunal

14 Oct 2022 2085

Scandal monstru la Tuzla!

07 Oct 2022 3935

Un copil și-a salvat mama sunând la 112! Tentativă la omor calificat în Cernavodă! Începe procesul (VIDEO)

06 Oct 2022 3747