Crimă la Pecineaga! Opt ani pentru uciderea nepotului

 
  • Din probatoriul administrat a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 16/17 august 2021, în locuința comună din localitatea Pecineaga, județul Constanța, pe fondul unor neînțelegeri, inculpatul și-ar fi înjunghiat victima, cel mai probabil cu un cuțit.
 
Final de proces în dosarul privind crima din localitatea Pecineaga, județul Constanța! Principalul suspect de comiterea faptei (M.M.), trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de omor-violenţă în familie (asupra nepotului M.M.), la pedeapsa de opt ani de închisoare.
 
Tribunalul a confiscat un cuţit de bucătărie cu mâner din plastic negru care prezintă urme de substanţă brun-roşcată cu aspect de sânge pe lamă ridicat din primul sertar al dulapului din dormitorul inculpatului.
 
Din probatoriul administrat a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 16/17 august 2021, în locuința comună din localitatea Pecineaga, județul Constanța, pe fondul unor neînțelegeri, inculpatul și-ar fi înjunghiat victima, cel mai probabil cu un cuțit.
 
Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă!
 
Surse apropiate anchetei au declarat, pentru ZIUA de Constanța, că victima ar fi un nepot al inculpatului iar cearta ar fi pornit din cauza faptului că inculpatul nu ar fi găsit punga cu pâine. 
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
Închisoare pe viață pentru un tânăr din Constanța! Decizia, definitivă
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant la Pecineaga! Aproape 15 ani de închisoare

20 Sep 2022 2096

Județul Constanța. Nepot omorât de unchi! Dosarul, în apel

31 Aug 2022 1354

Constanța. Un bărbat eliberat din penitenciar, arestat din nou, după ce și-a bătut chiriașul

07 Feb 2022 4589

Crimă la Pecineaga! Suspectul numărul unu a fost trimis în judecată

11 Sep 2021 6422

Crimă la Pecineaga! Victima, un copil de 12 ani

20 Aug 2021 18033