Justitie

Dana Dumitrescu pierde la Curtea de Apel. Şimsensohn rămâne managerul Teatrului de Stat Constanţa

La sfârşitul lunii iulie a.c., Dana Dumitrescu, director artistic la Teatrul de Stat Constanţa, a înregistrat pe rolul Curţii de Apel Constanţa dosarul nr. 4412/118/2019 prin care solicita anularea dispoziţiei preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, prin care Erwin Şimsensohn a fost numit manager interimar al teatrului până la organizarea concursului pe post.
 
Magistraţii Curţii de Apel au decis ieri să respingă cererea de suspendare a executării Dispoziţiei Preşedintelui Consiliului Judeţean nr. 131/02.05.2019, formulată de reclamanta Dumitrescu Elena-Daniela, în contradictoriu cu pârâţii Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa şi Şimsensohn Erwin, ca neîntemeiată.
 
Dumitrescu poate formula recurs în 5 zile de la comunicare, cererea pentru exercitarea căii de atac urmând a se depune la Tribunalul Constanţa. Dumitrescu atacă pentru a doua oară numirea ca interimar a lui Şimsensohn. Prima oară, instanţa i-a dat câştig de cauză, motiv pentru care actriţa s-a întors pentru câteva zile în funcţia de manager al TSC. Între timp, mandatul său a expirat.
 
Citeşte şi:
 
Editorial Doamna Dana repetă rolul „procesomanei“ la Teatrul de Stat Constanţa

S-a luptat în justiţie pentru funcţie Este oficial. Dana Dumitrescu, managerul TSC, umilită la evaluarea anuală. Nota obţinută a fost 5,87 (documente)
 
Managerul Teatrului Naţional de Stat Constanţa, Dana Dumitrescu, nu a trecut evaluarea activităţii pe 2018. A obţinut doar nota 5,87
 
Erwin Şimşensohn, numit din nou manager al Teatrului de Stat din Constanţa
Motivaţia magistraţilor. De ce a pierdut procesul cu şeful CJC managerul demis al Teatrului de Stat Constanța, Dana Dumitrescu

Scaun, dulce scaun! Actriţa Daniela Dumitrescu, din nou în instanţă cu preşedintele CJC

Managerul TSC, Dana Dumitrescu, a pierdut procesul cu preşedintele CJC. Poate face recurs!
 
Dana Dumitrescu a atacat în instanţă raportul de control. Pe ultima sută de metri, managerul a emis o notă internă care confirmă „haosul“ din instituţia de cultură! (document)
 
Cine va realiza evaluarea anuală a managerului demis al TSC, Dana Dumitrescu? (document)

Interviu live TSC nu se predă! Actorii cer respect, salarii şi sporuri ca în toate celelalte teatre. De la noul manager, transparenţă şi implicare, iar de la autorităţi, un templu de cultură pentru Constanţa! (video)

Fost secretar de stat în Guvernul Cioloş Regizorul Erwin Şimşensohn, în cărţi pentru preluarea Teatrului de Stat Constanţa (documente)

Managerul contestă măsura în instanţă Horia Ţuţuianu o demite pe Dana Dumitrescu de la conducerea CJC cu mâna „majordomului“ său (documente + galerie foto)

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, anunţ despre auditul efectuat la Teatrul de Stat Constanţa. Dana Dumitrescu a primit preaviz
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment cultural Elevii din Cumpăna, alături de aleşii locali, au celebrat naşterea Luceafărului poeziei româneşti (galerie foto)

16 Jan 2020 1018

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 29 octombrie 2019

31 Oct 2019 713

Actrița Dana Dumitrescu, „învinsă“ într-un dosar împotriva Consiliului Județean Constanța

04 Oct 2019 694

Începe concursul pentru postul de manager al Teatrului de Stat Constanţa. Mandatul este de cinci ani (document)

06 Aug 2019 889

Editorial Doamna Dana repetă rolul „procesomanei“ la Teatrul de Stat Constanţa

03 Aug 2019 1702

Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, judeţul Constanţa scoate la concurs un post vacant

10 May 2019 815

Ce piese vor fi puse în scenă în acest week-end la Teatrul de Stat Constanța (galerie foto)

03 May 2019 708

Managerul Teatrului Național de Stat Constanța, Dana Dumitrescu, nu a trecut evaluarea activității pe 2018. A obținut doar nota 5,87

19 Apr 2019 1205

Instanța a decis. Dana Dumitrescu este din nou director al Teatrului de Stat Constanța

16 Apr 2019 1402

Post vacant la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, judeţul Constanţa. Cine poate participa la concurs

02 Apr 2019 909

Motivaţia magistraţilor. De ce a pierdut procesul cu şeful CJC managerul demis al Teatrului de Stat Constanța, Dana Dumitrescu

13 Mar 2019 1210

Scaun, dulce scaun! Actriţa Daniela Dumitrescu, din nou în instanţă cu preşedintele CJC

08 Mar 2019 1450

Doliu la MApN. Plutonierul adjutant principal (r) Cristian Dumitrescu s-a stins din viață

18 Feb 2019 2053

O cunoscută actriță din România împlinește 62 de ani. A fost decorată cu Ordinul național Pentru Merit în grad de Cavaler

11 Oct 2018 596

UPDATE. Constanța. Colocviul „Noi forme de a spune vechile povești, pentru public diferit”, dedicat celor interesați de tradiții, legende, identitate culturală și istorică (galerie foto+video)

06 Oct 2018 970