De azi, cu unanimitate Iată cine este noul președinte al Tribunalului Constanța (DOCUMENTE)

  • Decizia privind delegarea vicelui pe funcția de președinte a fost luată cu unanimitate de Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale magistratului.
Magistratul Mihaela Cristina Grădinariu, vicepreședinte al Tribunalului Constanța, este de astăzi, 27 ianuarie 2023, președinte al instanței, după pensionarea fostului președinte, magistratul Cristina Ramona Duță.
 
Decizia privind delegarea vicelui pe funcția de președinte a fost luată cu unanimitate de Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Astfel, s-a decis delegarea magistratului Mihaela Cristina Grădinariu, vicepreședinte al Tribunalului Constanța, în funcția de președinte al instanței, începând cu data de 27 ianuarie 2023, până la ocuparea funcției, prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Amintim, la finele anului trecut și magistratul Mihaela Cristina Grădinariu formulase o cerere de eliberare din funcție, prin pensionare, solicitarea fiind aprobată de Secția pentru Judecători a CSM, însă pensionarea a fost momentan amânată.
 
Avere și interese
 
Magistratul Mihaela Cristina Grădinariu a menționat în declarația de avere completată în octombrie 2021 (nr., ultima disponibilă pe site-ul CSM, la acest moment) că deține împreună cu soțul un teren intravilan de 1.238 mp, în Ovidiu, cumpărat în 2006, și un apartament de 80,10 mp, în Constanța, ce i-a fost donat în 2001.
 
Tot prin donație a dobândit și un VW Golf IV, fabricat în 2002, iar prin cumpărare a dobândit o Skoda Karoq, fabricată în 2019.
 
Magistratul a menționat că deține împreună cu soțul mai multe conturi, depozite sau fonduri de investiții ori fonduri private de pensii, în lei, euro și USD, deschise începând cu anul 2000.
 

Venitul realizat ca judecător al Tribunalului Constanța s-a ridicat la 190.570 de lei, suma incluzând voucherele de vacanță, dar și indemnizația și alte drepturi bănești de natură salarială.
 
Soțul său a realizat un venit de 21.649 de lei, inclusiv cu vouchere de vacanță, în calitate de funcționar public al  Consiliului Concurenței, suma reprezentând „salariu și alte drepturi bănești de natură salarială“, iar în calitate de șef  birou în Serviciul de Telecomunicații Speciale a realizat un venit de 72.441 de lei, inclusiv vouchere de vacanță, reprezentând tot „salariu și alte drepturi bănești de natură salarială“.

 
Magistratul a mai notat renta asigurare tip Academica pe numele unuia dintre copii și alocația celuilalt.
 
În declarația de interese nu a menționat niciunul.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Bărbatul, recidivist, care a agresat un adolescent în Culmea, trimis în judecată

17 Oct 2023 819

Nu mai puțin de 12 judecători din Constanța își schimbă locul de muncă! Unde pleacă

31 Mar 2023 7934

Protest al angajaților Casei de Amanet Garant în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța (galerie foto+video)

03 Mar 2016 4059