Decizie definitivă pentru Mihai Necolaiciuc, fost director general al CFR. Fusese eliberat în primă instanţă. Ce s-a decis azi

Tribunalul Constanţa s-a pronunţat în urmă cu puţin timp în dosarul în care Mihai Necolaiciuc, fost director general al CFR, a fost eliberat condiţionat, în primă instanţă, de Judecătoria Medgidia.
 
Azi, Tribunalului Constanţa a desfiinţat sentinţa penală pronunţată de Judecătoria Medgidia şi a decis menţinerea în spatele gratiilor a lui Mihai Necolaiciuc, fost director general al CFR. 

„Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie- Serviciul Teritorial Constanţa. Desfiinţează sentinţa penală contestată şi rejudecând cauza dispune: Respinge, ca nefondată, propunerea de liberare condiţionată a condamnatului NECOLAICIUC MIHAI - ,deţinut în Penitenciarul Poarta-Albă,jud.Constanţa, formulată Comisia pentru liberarea condiţionată din cadrul Penitenciarului Poarta -Albă, jud. Constanţa. Stabileşte termen de reiterare a propunerii după 2 luni , de la data prezentei decizii penale. Definitivă“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Mihai Necolaiciuc a fost condamnat, aproape de finele anului 2016, la opt ani de închisoare.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.