Doi bărbaţi acuzaţi că au tranşat un bărbat într-o cadă rămân în spatele gratiilor

Doi bărbaţi din Tulcea, acuzaţi că au tranşat un bărbat într-o cadă, după care au ascuns bucățile rezultate, rămân în arest preventiv. Decizia este definitivă. De asemenea, un alt cetăţean cercetat în prezenta cauză va rămâne în stare de arest la domiciliu.
 

Filmul anchetatorilor

 
Conform procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, în seara zilei de 23 mai 2013, în timp ce se aflau într-o locuință, cei trei bărbaţi au ucis prin cruzimi un alt cetăţean. Anchetatorii arată că victima a fost lovită în mod repetat, timp de două - trei ore, cu o țeavă metalică, iar a doua zi dimineață inculpaţii au secționat cadavrul și au ascuns bucățile rezultate.
 
Potrivit procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, într-un imobil din Tulcea, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte mai vechi, victima a fost bătută, după care a fost dusă într-o cadă, unde a decedat. A doua zi, unul dintre inculpaţi a tranşat cadavrul, punând împreună cu alt inculpat bucățile în doi saci de nailon.
 
Ulterior, inculpaţii s-au deplasat cu două taxiuri aproape de ieşirea din municipiul Tulcea, unde au ascuns sacii.
 
Anchetatorii au intrat pe fir şi au reuşit, prin metode specifice, să facă lumină în acest caz.
 
Unul dintre inculpaţi (care în prezent se află în arest la domiciliu) a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Ceilalţi doi inculpaţi (care sunt în spatele gratiilor) au luat câte 20 de ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav şi profanare de morminte.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătorii din Constanţa s-au pronunţat într-un caz cutremurător. Un bărbat a fost tranşat în cadă

29 Mar 2019 3152