Dorin Colidiuc, fostul adjunct al IPJ Constanța și IPJ Galați, își caută dreptatea în instanță!

 
  • Colidiuc a dat în judecată IPJ Galați, dosarul (2148/118/2021*) fiind înregistrat pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Constanța.
 
Dorin Colidiuc, fostul adjunct al IPJ Constanța și Galați, în prezent pensionat, își caută dreptatea în instanță!
 
Colidiuc a dat în judecată IPJ Galați, dosarul (2148/118/2021*) fiind înregistrat pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Constanța.
 
Până în prezent nu a fost stabilit un prim termen de judecată.
 
Prin cererea de chemare în judecată înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, Dorin Colidiuc a chemat în judecată pe pârâtul Inspectoratul de Poliție Județean Galați, solicitând:
 
1. obligarea pârâtului la recalcularea salariului de funcție și sporurile de care a beneficiat, la nivelul maxim aflat în plată la nivelul întregii categorii profesionale;
 
2. obligarea pârâtului la plata diferenței de drepturi sdalaruiale constând în sporul de risc și suprasoliciotare neuropsihică până la nivelul maxim de 25% din salariul de bază începând cu 1.08.2015.
 
3. obligarea pârâtului la acordarea sumelor compensatorii aferente salariului de merit în plată, la nivelul anului 2009, în cuantum de 100 %, întrucât nu a beneficiat de aceasta suma compensatorie, in cuantum de 100%, pentru toata perioada (...).
 
4. obligarea pârâtului la efectuarea retroactivă a mențiunilor corespunzătoare, în evidențele de resurse umane și de financiar, privind salarizarea subsemnatului în perioada de referința, în sensul recalculării cuantumului salariului, conform hotărârii ce se va pronunța în cauză.

 
5. obligarea pârâtului la comunicarea acestor venituri salariale ale lunilor alese, pentru calcul pensiei, către Casa Sectorială de Pensii a Ministerului Afacerilor Interne, în vederea recalculării cuantumului pensiei si plata diferentelor rezultate pina la data plații efective.
 

6. obligarea pârâtului la plata diferențelor de drepturi salariale, dintre sumele primite de s și sumele rezultate în urma recalculării.
 
7. obligarea pârâtului la la plata dobânzii legale aferente diferențelor salariale lunare datorate de acesta și actualizarea contravalorii acestora, cu indicele
de inflație, de la data nașterii dreptului și până la plata efectivă.
 
8. Obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecată.
 
Surse documentare: rolii.ro și portalul instanțelor de judecată

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Comisarul-şef Dorin Colidiuc a câştigat procesul cu MAI
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dorin Colidiuc și Corneliu Octavian Tănase Doi foști grei ai sistemului polițienesc din Constanța își caută dreptatea în instanță!

26 Sep 2023 1424

Din 1997 până în prezent! Galeria adjuncților șefului IPJ Constanța! Cine este prima și singura femeie care a ocupat această funcție. (FOTO)

02 Aug 2022 6748

Comisarul-şef Dorin Colidiuc a câştigat procesul cu MAI

05 Jun 2014 4958