Dosar cu PSD, rejudecat de Tribunalul Constanța. Cazul, amânat pentru luna octombrie

  • Discuțiile se vor relua pe 19 octombrie 2022, după de Tribunalul Constanța a decis să amâne procesul, pentru comunicarea documentelor depuse.

Tribunalul Constanța a amânat pentru luna octombrie dosarul în care este rejudecată contestația lui Marian Paștea împotriva exluderii din PSD Hârșova și a pierderii mandatului de consilier local din oraș.
 
Este vorba despre dosarul 152/118/2021, trimis spre rejudecare de către Curtea de Apel Constanța, în urma admiterii apelului declarat de Marian Paștea împotriva deciziei inițiale a Tribunalului Constanța de a-i respinge acțiunea.
 
În dosarul 152/118/2021, părți sunt Marian Paștea, în calitate de apelant reclamant și, respectiv, Organizația Locală Hârșova a Partidului Social Democrat, Organizația Județeană Constanța a Partidului Social Democrat și Partidul Social Democrat, în calitate de intimați pârâți.
 
Amintim, în primă instanță, Marian Paștea pierduse procesul, la Tribunalul Constanța.
 
Judecătorii de la Secția I Civilă a Tribunalului hotărâseră, la finele anului trecut, să admită excepția lipsei calității procesuale pasive a pârâtului Partidul Social Democrat (Structura Centrală).
 
În această situație, Tribunalul respinsese cererea de chemare în judecată formulată în contradictoriu cu pârâtul Partidul Social Democrat (Structura Centrală), ca fiind introdusă împotriva unei persoane lipsite de calitate procesuală pasivă.
 
Instanța respinsese excepţia inadmisibilităţii cererii de chemare în judecată, invocată de către pârâtul Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Constanţa, ca neîntemeiată.
 
Totuși, judecătorii au respins cererea de chemare în judecată formulată în contradictoriu cu pârâtul Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Constanţa, ca neîntemeiată.

 
Această hotărâre a fost atacată în apel de către Marian Paștea, iar apoi Curtea de Apel Constanța a decis rejudecarea cazului.
 

Acum, discuțiile se vor relua pe 19 octombrie 2022, după de Tribunalul Constanța a decis să amâne procesul, pentru comunicarea documentelor depuse.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Autoritățile locale au obligația să intervină în susținerea persoanelor aflate la risc de sărăcie sau cu probleme de sănătate!

23 Apr 2024 155

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 182

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 285

Grupul consilierilor locali PSD au înregistrat proiectului „Protocol pentru Viitor. Intership plătit pentru tinerii din Constanţa” !

22 Apr 2024 431

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 617

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 606

Candidații PSD Constanța au participat la „Primăvara speranței în lupta cu boala Parkinson“

20 Apr 2024 644

Ce planuri are Horia Constantinescu pentru lucrările de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

20 Apr 2024 633

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 443

Conferința Municipală a PSD Constanța „se joacă" pe scena mică de la Casa de Cultură!

18 Apr 2024 734

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 562

Mihai Lupu și Felix Stroe, imortalizați într-o fotografie. Ambii țin în mână adeziunea semnată de preșdintele CJ Constanța pentru a intra în PSD

17 Apr 2024 1078

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 928

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 549

Fostul lider PSD Dumitru Buzatu, plasat în arest la domiciliu. Ce interdicții au fost instituite (DOCUMENT)

15 Apr 2024 533