Dovaltino Flowers Market a intrat în insolvenţă. 6 iunie, noul termen în dosar

Tribunalul Constanţa va redeschide, pe data de 6 iunie, dosarul în care SC Dovaltino Flowers Market SRL a solicitat şi a obţinut deschiderea procedurii generale a insolvenţei.
 
Totodată, instanţa a desemnat provizoriu, la cererea debitoarei, în calitate de administrator judiciar, pe practicianul în insolvenţă Sima Laura - Cabinet Individual de Insolvenţă, cu o retribuţie fixă de 3.000 de lei, fără TVA, precum şi o cotă variabilă de 10% din fondurile obţinute în beneficiul creditorilor, fără TVA.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, debitoarea SC Dovaltino Flowers Market SRL a învestit judecătorul sindic din cadrul Tribunalului Constanţa - Secţia a II-a Civilă cu soluţionarea cererii de deschidere a procedurii generale a insolvenţei, în cadrul căreia şi-a manifestat intenţia de reorganizare.
 
„În fapt, prezenta debitoare a apreciat că este în stare de insolvenţă, datoriile sale fiind în cuantum de 390.641,34 de lei, iar disponibilul societăţii este insuficient pentru stingerea datoriilor existente. De asemenea, a arătat că deţine active şi îşi desfăşoară activitatea. În acest context, prezenta debitoare şi-a declarat intenţia de reorganizare, arătând că sunt şanse reale pentru reorganizare, solicitând desemnarea C.I.I. Sima Laura în calitate de administrator judiciar“, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă. Dosarul se află pe masa judecătorului sindic Carmen Duţă.
 
SC Dovaltino Flowers Market SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Unirii, a fost deschisă aproape de finele anului 2015, asociat unic fiind Viorel Mihai Rădulescu. Activitatea principală a firmei a fost stabilită ca fiind „comerţ cu ridicata al florilor şi al plantelor“.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.