După desființarea Secției Speciale Procurorul Adina Florea, în schema de personal a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța!

Magistratul Adina Florea, fost procuror general al Constanței
 
  • Decizia a fost luată de Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu unanimitate.
  • Atât magistratul Adina Florea, cât și procurorul Silviu Ciocoiu au câștigat concursurile organizate pentru posturile de inspectori judiciari în cadrul Direcției Inspecție pentru procurori, în prezent desfășurându-și activitatea în cadrul Inspecției Judiciare.
Magistratul constănțean Adina Florea, fost procuror general al Parchetului Curții de Apel Constanța, va figura în schema de personal la unitatea de parchet de unde provine, respectiv Parchetul Tribunalului Constanța!
 
Decizia a fost luată de Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu unanimitate.
 
Vizat de aceeași decizie a Secției pentru procurori a CSM este și procurorul Silviu Vasile Ciocoiu, care va figura în schema de personal a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
Amintim, că atât magistratul Adina Florea, cât și procurorul Silviu Ciocoiu au câștigat concursurile organizate pentru posturile de inspectori judiciari în cadrul Direcției Inspecție pentru procurori, în prezent desfășurându-și activitatea în cadrul Inspecției Judiciare.
 
În hotărârea CSM se arată că „Secția pentru procurori a CSM a constatat că următorii procurori din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție care în prezent ocupă funcția de inspector judiciar, figurează în schemele de personal de la unitățile de parchet de unde provin, începând cu data intrării în vigoare a Legii nr. 49/2022“, aceștia fiind cei doi magistrați din Constanța.
 
Legea nr. 49/2022 prevede desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, cunoscută drept Secția Specială a magistraților, și a intrat în vigoare la data de 15 martie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Adina Florea pleacă de la Secția Specială!
Fost procuror general al Constanței, admis la concursul pentru Inspecția Judiciară, cu cel mai mare punctaj

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În dosar cu foști șefi și adjuncți SRI Clasare la Curtea Supremă pentru procurorul constănțean Adina Florea și Laura Codruța Kovesi! (MINUTA)

15 Jul 2022 867

Andrei Bodean și Adina Florea Secţia Specială, clasare pentru mai mulți procurori din Constanța. Ordonanța, menținută de Curtea Supremă

30 Jun 2022 1420

Curtea Supremă, verdict definitiv pentru magistratul constănțean Adina Florea! (MINUTA)

26 May 2022 1156

Parchetul General cere aprobare pentru redeschiderea urmăririi penale față de Adina Florea! Înalta Curte se va pronunța azi!

26 May 2022 1173

Oficial Parchetul General cere aprobare pentru redeschiderea urmăririi penale față de magistratul constănțean Adina Florea!

15 Apr 2022 972

Adina Florea pleacă de la Secția Specială! Fost procuror general al Constanței, admis la concursul pentru Inspecția Judiciară, cu cel mai mare punctaj

17 Nov 2021 1662

Fostul șef al procurorilor din Dogrogea Adina Florea, de la Secție Specială, susține interviul pentru Inspecţia Judiciară

09 Oct 2021 1462

Fostul procuror general al Constanței Adina Florea, de la Secția specială a magistraților, admisă la concursul pentru Inspecţia Judiciară (document)

13 Aug 2021 1921

Doliu în lumea politică A murit Dumitru Florea, fostul consilier județean PSD

14 Jan 2021 2190

CSM sesizează Inspecția Judiciară în cazul Adinei Florea, procuror în Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție

12 Jan 2021 1605

Cazuri declinate Desființarea Secției Speciale, din nou în atenția CSM. Dosarul șefului DNA Constanța, printre anchetele vizate de noile măsuri

05 Jan 2021 1686

Magistrați în stand by Ce se întâmplă cu concursul pentru funcțiile de inspectori judiciari

22 Jun 2020 1182

Se reia concursul pentru inspectori judiciari. Doi dintre candidați sunt constănțenii de la Secția Specială. Contracandidații vin de la DIICOT

10 Jun 2020 2248

Consiliul Superior al Magistraturii, chemat să avizeze desființarea Secției Speciale

28 May 2020 1450

Structură condusă de procurorul constănțean Adina Florea Nu se mai caută procurori pentru Secția Specială. Nici șef

09 May 2020 1206