Emoții printre magistrați! Judecătorii și procurorii stagiari din Constanța au cel mai important examen! Câte note de 10 s-au luat (DOCUMENTE)

Procuror de ședință, urcând scările, în Palatul de Justiție Constanța
  • Cea mai mare medie obținută de judecătorii din instanțele arondate Curții de Apel Constanța a fost 9,435, media fiind obținută de magistratul George Cristian Ioan, judecător stagiar al Judecătoriei Constanța.
  • În ce-i privește pe procurorii stagiari din Dobrogea, cea mai mare medie, 9,456, a fost obținută de magistratul Monica Maria Barde, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, aceasta primind trei note de 10, la probele orale Drept Procesual Civil, Drept Procesual Penal și Organizare Judiciară.
  • În Secțiunea Document puteți consulta notele obținute de toți candidații.
 
Note de 10 la probele orale și medii peste 8,5! Așa s-au prezentat judecătorii și procurorii stagiari din Constanța și Tulcea la examenul de capacitate organizat de Consiliul Superior al Magistraturii!
 
Consiliul Superior al Magistraturii a afișat ieri, 5 aprilie 2022, rezultatele finale obținute de candidații judecători, de candidații procurori și, respectiv, personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor la examenul de capacitate din perioada noiembrie 2021 – aprilie 2022.
 
Cea mai mare medie obținută de judecătorii din instanțele arondate Curții de Apel Constanța a fost 9,435, media fiind obținută de magistratul George Cristian Ioan, judecător stagiar al Judecătoriei Constanța.
 
Acesta a luat 10 la toate cele șase probe orale ale examenului, respectiv Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, Drept Constituțional și Organizare Judiciară.
 
În ce-i privește pe procurorii stagiari din Dobrogea, cea mai mare medie, 9,456, a fost obținută de magistratul Monica Maria Barde, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, aceasta primind trei note de 10, la probele orale Drept Procesual Civil, Drept Procesual Penal și Organizare Judiciară.
 
Rezultele obținute de judecătorii stagiari
 
Iată rezultatele obținute la examen de judecătorii stagiari la instanțele arondate Curții de Apel Constanța.
 
Astfel, potrivit listelor oficiale puse la dispoziție de CSM, sunt opt judecători din cadrul judecătoriilor arondate Curții de Apel Constanța care au susținut examenul în cadrul acestei sesiuni de examinare, fiindu-le admisă candidatura.
 
Beatrice Maria Bîțic, din cadrul Judecătoriei Medgidia, a primit două note de 10, la Drept Penal și Drept Constituțional - probe orale,  media sa fiind 8,877.
 
Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Constanța, a obținut patru note de 10, la probele orale Drept Penal, Drept Procesual Penal, Drept Constituțional și Organizare Judiciară. Media sa este 8,802.
 
Oana Buhuță, de la Judecătoria Constanța, a primit două note de 10, la problele orale Drept Constituțional și Organizare Judiciară, media sa fiind 8,596.
 
George Cristian Ioan, din cadrul Judecătoriei Constanța, a obținut șase note de 10, la toate probele orale (Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, Drept Constituțional, Organizare Judiciară), media sa fiind 9,435.
 
Ruxandra Maria Popuțoaia, tot de la Judecătoria Constanța, patru note de 10, la probele orale Drept Penal, Drept Procesual Penal, Drept Constituțional, Organizare Judiciară, având media 9,035.
 
Elena Corina Vîlcu, tot din cadrul Judecătoriei Constanța, a obținut media 9,014.
 
Petria-Gabriela Sava, din cadrul Judecătoriei Tulcea, a primit o notă de 10, la Drept Constituțional, probă orală, media sa fiind 9,124.
 
Mihai Sprînceană, din cadrul Judecătoriei Tulcea, a primit două note de 10, la Drept Penal și Organizare Judiciară, ambele probe orale, media 9,130.
 
Mediile procurorilor stagiari
 
La rândul lor, au fost zece procurori stagiari din parchetele de pe raza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța ce au susținut examenul, în urma admiterii candidaturii de către CSM.
 
Daiana Banc, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a primit două note de 10, la probele orale Drept Civil și Drept Procesual Civil, având media 9,232.
 
Monica Maria Barde, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a fost notată cu trei note de 10, la probele orale Drept Procesual Civil, Drept Procesual Penal și Organizare Judiciară, media sa fiind 9,456.
 
Angela Hanga Fărcaș, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a luat o notă de 10 la Drept Procesual Civil proba orală, media sa fiind 9,212.
 
Ana Eliza Raicovescu, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a primit o notă de 10, la Organizare Judiciară proba orală, având media 9,276.
 
Bogdan Florin Rus, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a primit o notă de 10 la Drept Civil, proba orală, media sa fiind 9,371.
 
Marian Cristian Scarlat, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a primit o notă de 10 la proba orală Organizarea Judiciară, media sa fiind 9,496.
 
Mihaela Soare, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a primit patru note de 10, la probele orale Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Constituțional și Organizare Judiciară și având media 9,541.
 
Lucian Belecciu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, a primit o notă de 10 la proba orală Drept Procesual Civil, media sa fiind 8,847.
 
Maria Sânziana Boroseanu, de la Parchetul Judecătoriei Tulcea, a obținut o notă de 10, la proba orală Drept Civil, media sa fiind 9,013.
 
Elena Mihaela Talpoși, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, a avut media 8,796 în urma examenului de capacitate susținut.
 
În Secțiunea Document puteți consulta notele obținute de toți candidații.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Forțe proaspete în magistratură! Iată cine sunt noii judecători și procurori de la Constanța și Tulcea. Președintele le va semna decretele (DOCUMENTE)
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Magistratura din Constanța, din nou în doliu! Colegii își exprimă profundul regret

08 Jul 2022 2258

Decizii CSM pentru magistratura din Constanța! Președinți noi în Tribunal, pensionare pentru un judecător al Curții de Apel

25 Jun 2022 1000

Mesaj de condoleanțe în urma morții judecătorului Mircea Agop, de la Judecătoria Medgidia

14 Jun 2022 1666

Fost ofițer al IPJ Constanța Doliu în magistratura din Constanța! CSM își exprimă regretul

13 Jun 2022 4353

Din ce trăiește Cristi Danileț după excluderea din magistratură. „Lunar, sunt câteva zeci de judecători care adună o sumă și mi-o trimit în cont, ca să am din ce supraviețui”

27 May 2022 1216

Președintele a semnat Constanța și Tulcea au judecători și procurori noi. Să-i cunoaștem!

01 Apr 2022 2002

Forțe proaspete în magistratură! Iată cine sunt noii judecători și procurori de la Constanța și Tulcea. Președintele le va semna decretele (DOCUMENTE)

22 Mar 2022 3570

Lista completă! Interviu pentru magistratură. Cât a luat singura tânără din Dobrogea ce participă la examen. Au fost două note de 10 (DOCUMENT)

24 Feb 2022 2667

Numele celor admiși Emoții în magistratura din Constanța! Judecătorii și procurorii stagiari, la examenul de capacitate

16 Feb 2022 2949

CSM a decis excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Danileţ pentru manifestările pe care le-ar fi avut pe mai multe reţele de socializare. Reacția judecătorului

13 Dec 2021 1106

Admitere în magistratură! Cum s-a descurcat tânăra din Tulcea care obținuse cel mai mare punctaj din Dobrogea la testele grilă. Rezultatele complete (documente)

22 Nov 2021 3629

Rocada mare la magistrați! Procurorii pot da roba de anchetator pe cea de judecător. Au locuri și la Judecătoria Constanța! (document)

22 Nov 2021 1054

Lista completă! Admitere în magistratură! O tânără din Tulcea, cel mai mare punctaj din Dobrogea la grilele eliminatorii (documente)

15 Oct 2021 14808

#DobrogeaDigitală „Instalarea Curței de Apel din Constanța”

14 Apr 2021 2863

(Foarte) Greu de exclus din magistratură Judecătorul din Constanța care nu poate fi dat afară din profesie, deși s-a încercat de două ori

19 Oct 2020 3798