Emoții printre magistrați! Judecătorii și procurorii stagiari din Constanța au cel mai important examen! Câte note de 10 s-au luat (DOCUMENTE)

Procuror de ședință, urcând scările, în Palatul de Justiție Constanța
  • Cea mai mare medie obținută de judecătorii din instanțele arondate Curții de Apel Constanța a fost 9,435, media fiind obținută de magistratul George Cristian Ioan, judecător stagiar al Judecătoriei Constanța.
  • În ce-i privește pe procurorii stagiari din Dobrogea, cea mai mare medie, 9,456, a fost obținută de magistratul Monica Maria Barde, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, aceasta primind trei note de 10, la probele orale Drept Procesual Civil, Drept Procesual Penal și Organizare Judiciară.
  • În Secțiunea Document puteți consulta notele obținute de toți candidații.
 
Note de 10 la probele orale și medii peste 8,5! Așa s-au prezentat judecătorii și procurorii stagiari din Constanța și Tulcea la examenul de capacitate organizat de Consiliul Superior al Magistraturii!
 
Consiliul Superior al Magistraturii a afișat ieri, 5 aprilie 2022, rezultatele finale obținute de candidații judecători, de candidații procurori și, respectiv, personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor la examenul de capacitate din perioada noiembrie 2021 – aprilie 2022.
 
Cea mai mare medie obținută de judecătorii din instanțele arondate Curții de Apel Constanța a fost 9,435, media fiind obținută de magistratul George Cristian Ioan, judecător stagiar al Judecătoriei Constanța.
 
Acesta a luat 10 la toate cele șase probe orale ale examenului, respectiv Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, Drept Constituțional și Organizare Judiciară.
 
În ce-i privește pe procurorii stagiari din Dobrogea, cea mai mare medie, 9,456, a fost obținută de magistratul Monica Maria Barde, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, aceasta primind trei note de 10, la probele orale Drept Procesual Civil, Drept Procesual Penal și Organizare Judiciară.
 
Rezultele obținute de judecătorii stagiari
 
Iată rezultatele obținute la examen de judecătorii stagiari la instanțele arondate Curții de Apel Constanța.
 
Astfel, potrivit listelor oficiale puse la dispoziție de CSM, sunt opt judecători din cadrul judecătoriilor arondate Curții de Apel Constanța care au susținut examenul în cadrul acestei sesiuni de examinare, fiindu-le admisă candidatura.

 
Beatrice Maria Bîțic, din cadrul Judecătoriei Medgidia, a primit două note de 10, la Drept Penal și Drept Constituțional - probe orale,  media sa fiind 8,877.
 

Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Constanța, a obținut patru note de 10, la probele orale Drept Penal, Drept Procesual Penal, Drept Constituțional și Organizare Judiciară. Media sa este 8,802.
 
Oana Buhuță, de la Judecătoria Constanța, a primit două note de 10, la problele orale Drept Constituțional și Organizare Judiciară, media sa fiind 8,596.
 
George Cristian Ioan, din cadrul Judecătoriei Constanța, a obținut șase note de 10, la toate probele orale (Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, Drept Constituțional, Organizare Judiciară), media sa fiind 9,435.
 
Ruxandra Maria Popuțoaia, tot de la Judecătoria Constanța, patru note de 10, la probele orale Drept Penal, Drept Procesual Penal, Drept Constituțional, Organizare Judiciară, având media 9,035.
 
Elena Corina Vîlcu, tot din cadrul Judecătoriei Constanța, a obținut media 9,014.
 
Petria-Gabriela Sava, din cadrul Judecătoriei Tulcea, a primit o notă de 10, la Drept Constituțional, probă orală, media sa fiind 9,124.
 
Mihai Sprînceană, din cadrul Judecătoriei Tulcea, a primit două note de 10, la Drept Penal și Organizare Judiciară, ambele probe orale, media 9,130.
 
Mediile procurorilor stagiari
 
La rândul lor, au fost zece procurori stagiari din parchetele de pe raza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța ce au susținut examenul, în urma admiterii candidaturii de către CSM.
 
Daiana Banc, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a primit două note de 10, la probele orale Drept Civil și Drept Procesual Civil, având media 9,232.
 
Monica Maria Barde, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a fost notată cu trei note de 10, la probele orale Drept Procesual Civil, Drept Procesual Penal și Organizare Judiciară, media sa fiind 9,456.
 
Angela Hanga Fărcaș, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a luat o notă de 10 la Drept Procesual Civil proba orală, media sa fiind 9,212.
 
Ana Eliza Raicovescu, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a primit o notă de 10, la Organizare Judiciară proba orală, având media 9,276.
 
Bogdan Florin Rus, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a primit o notă de 10 la Drept Civil, proba orală, media sa fiind 9,371.
 
Marian Cristian Scarlat, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a primit o notă de 10 la proba orală Organizarea Judiciară, media sa fiind 9,496.
 
Mihaela Soare, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a primit patru note de 10, la probele orale Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Constituțional și Organizare Judiciară și având media 9,541.
 
Lucian Belecciu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, a primit o notă de 10 la proba orală Drept Procesual Civil, media sa fiind 8,847.
 
Maria Sânziana Boroseanu, de la Parchetul Judecătoriei Tulcea, a obținut o notă de 10, la proba orală Drept Civil, media sa fiind 9,013.
 
Elena Mihaela Talpoși, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, a avut media 8,796 în urma examenului de capacitate susținut.
 
În Secțiunea Document puteți consulta notele obținute de toți candidații.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Forțe proaspete în magistratură! Iată cine sunt noii judecători și procurori de la Constanța și Tulcea. Președintele le va semna decretele (DOCUMENTE)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Exclusiv Valul nou în magistratură! Cine sunt și de unde vin noii judecători din Constanța și Tulcea. Lista (DOCUMENT)

26 Mar 2024 3007

Iată „noul val“ al judecătorilor și procurorilor din România! Judecătoria Constanța, fruntașă la posturi libere pregătite pentru noii magistrați (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 1527

„Un om devotat și de încredere“ Doliu în Judecătoria Constanța! A murit un apreciat grefier al instanței

23 Jan 2024 1760

Beatrice Silvia Șișman s-a întors la Parchetul Curții de Apel Constanța. Gabriela Rugea, încadrată la Parchetul Judecătoriei Babadag

22 Jan 2024 884

Admitere în magistratură! Încep interviurile pentru testarea psihologică (DOCUMENT)

10 Jan 2024 1039

Anticorupția, în doliu A murit un procuror șef din DNA!

13 Nov 2023 3143

„Un dedicat profesionist al dreptului“ A murit un magistrat-asistent din Înalta Curte de Casație și Justiție

29 Oct 2023 2094

Doliu în magistratură! Rozalina Rădoi, fost judecător al Curții Supreme, s-a stins din viață. Mesajul CSM

24 Oct 2023 1064

Emoții la admitere! Candidații pentru magistratură și INM au susținut examenele scrise eliminatorii (FOTO)

08 Oct 2023 1750

Admitere în magistratură și la INM Peste o mie de candidați au luat note de trecere după prima probă (DOCUMENTE)

22 Sep 2023 3977

Lista judecătorilor pensionari care se întorc în sistem! „Simt că pot să mai pronunț soluții de care să fiu mândru“

15 Sep 2023 2634

Doliu în magistratură! A murit judecătoarea Ștefana Andrada Pavel

14 Sep 2023 2121

Știri justiție Peste 3.000 de candidați susțin azi probe pentru admiterea în magistratură și la INM (FOTO)

10 Sep 2023 6571

Admitere în magistratură! 15 posturi de judecător și opt de procuror la instanțele și parchetele din Dobrogea. Tabelul candidaților înscriși (DOCUMENTE)

31 Aug 2023 9034

Doliu în magistratură! A murit fostul judecător Georgeta Anton. Anunțul CSM

29 Aug 2023 2311