„Era ca o primăvară“ Nouă luni de la moartea judecătoarei Mihaela Şerban! Ancheta continuă (galerie foto+video)

Azi se împlinesc nouă luni de la moartea judecătoarei Mihaela Şerban, de la Curtea de Apel Constanţa! Dosarul privind moartea magistratului este instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Potrivit Poliţiei Judeţului Constanţa, sâmbătă, 23 martie, la ora 16.10, un bărbat (poliţist în cadrul Poliţiei Constanţa) a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, bărbatul nu a respectat indicatorul Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un automobil Dacia, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dinspre bd. Tomis, dar şi cu un autoturism Volkswagen, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dintre bd. Mamaia. Din accident a rezultat decesul pasagerei de pe triciclu.
 
Recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus efectuarea expertizei tehnice a automobilelor implicate în accident.
 
 
 
 
Citește și: 
 
„A fost o persoană optimistă, cu un caracter puternic“ 
Colectivul Curții de Apel Constanța regretă decesul judecătoarei Mihaela Șerban (VIDEO) 
 
Cine este victima care a murit în zona magazinului Tomis din Constanţa. "Era ca o primăvară" (video) 
 
UPDATE. Doliu în magistratura din Constanţa Judecătoarea Mihaela Şerban, de la Curtea de Apel Constanţa, este condusă pe ultimul drum (galerie foto+video)  
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosarul morții judecătoarei Iuliana Șerban, de la Curtea de Apel Constanța, a ajuns la instanța finală

23 Apr 2021 4313

Tragedie rutieră! Un an de la moartea Mihaelei Șerban, judecător al Curții de Apel Constanța (video)

23 Mar 2020 3413

Procurorii vor să afle exact cum a avut loc accidentul în care a murit Mihaela Şerban, judecător al Curţii de Apel Constanţa

10 Aug 2019 2103

A consumat sau nu polițistul implicat în accidentul în care a murit judecătorul Mihaela Șerban, substanțe interzise? Ce a declarat avocatul suspectului (video)

06 Jun 2019 6909

CSM, mesaj după moartea Mihaelei Iuliana Șerban, judecător la Curtea de Apel Constanța

24 Mar 2019 7446

„A fost o persoană optimistă, cu un caracter puternic“ Colectivul Curții de Apel Constanța regretă decesul judecătoarei Mihaela Șerban (VIDEO)

24 Mar 2019 6285

ANI, neînvinsă în procesul de la Constanţa cu Daniela Mihaela Chiru

05 Nov 2016 3011