Este oficial Justiţia din Constanţa are şefi noi! Iată cine sunt!

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţiile de conducere pentru care au candidat a judecătorilor care au obţinut rezultatul cel mai bun la concursul sau examenul desfăşurat în perioada 11 octombrie-18 decembrie, începând cu data de 1 ianuarie 2019.
 
Isabela Alina Stănescu, judecător cu grad de tribunal la Judecătoria Medgidia, a fost numită preşedinte al Judecătoriei Hârşova. Cristina Ramona Duţă a fost numită vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Dumitru Radu Comşa, preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanţa, a fost numit vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Teodor Viorel Gheorghe, actualul preşedinte al Tribunalului Constanţa, a fost reconfirmat şi numit în această funcţie. Marius - Cristian Epure, vicepreşedintele Curţii de Apel Constanţa, a fost numit preşedinte al Curţii de Apel Constanţa.
 
Amintim că CSM a aprobat organizarea, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 11 octombrie - 18 decembrie, a concursului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea. Concursul sau examenul s-a organizat pentru ocuparea a 164 de funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi a 126 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii.
 
Potrivit Institutului Naţional al Magistraturii, judecătorul Răzvan Anghel, din Curtea de Apel Constanţa, a candidat pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Claudia Ionela Bojin, de la Tribunalul Constanţa, a candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Dumitru Radu Comşa, de la Tribunalul Constanţa, a candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Cristina Ramona Duţă, de la Tribunalul Constanţa, a candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Marius Cristian Epure, din Curtea de Apel Constanţa, a candidat pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Gheorghe Teodor Viorel, actualul preşedinte al Tribunalului Constanţa, a candidat pentru menţinerea funcţiei. Mihaela Cristina Grădinaru, de la Tribunalul Constanţa, a candidat pentru funcţia de vicepreşedinte ori preşedinte al Tribunalului Constanţa. Alina Gabriela Jurubiţă, de la Tribunalul Constanţa, a candidat pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Gebriel Lefter, actualul preşedinte al Curţii de Apel Constanţa, a candidat tot pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Isabela Alina Stănescu, delegată la Judecătoria Hârşova, a candidat pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Hârşova. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, solicită rejudecarea! S-a fixat un nou termen în dosar

08 Mar 2024 971

Valentin Vrabie, fostul primar din Medgidia, primă victorie la Curtea Supremă! S-a admis în principiu cererea prin care solicită rejudecarea dosarului penal

17 Jan 2024 4372

Judecătorul Marius Cristian Epure, fost președinte al Curții de Apel Constanța, la pensie! Președintele a semnat decretul

02 Nov 2023 1991

Fostul senator Gigi Christian Chiru, din Constanța, acțiune extraordinară la Înalta Curte!

23 Oct 2023 953

Ultima oră! Judecătorul Marius Cristian Epure, fost președinte al Curții de Apel Constanța, „undă verde“ de la CSM pentru pensionare

18 Oct 2023 1421

CSM analizează azi cererea de pensionare a judecătorului Marius Cristian Epure, de la Curtea de Apel Constanța

17 Oct 2023 983

Curtea de Apel Constanța, decizie definitivă în dosarul lui Nicolae Dospinescu, fost consilier judeţean PSD!

13 Oct 2023 1113

Judecătorul Marius Cristian Epure, de la Curtea de Apel Constanța, se pensionează!

13 Oct 2023 1373

Motivarea judecătorilor în cazul lui Valentin Vrabie Prima condamnare, cu executare, apreciată „ca fiind prea aspră faţă de circumstanţele concrete ale cauzei, atât cele personale, cât şi cele reale“ (DOCUMENT)

11 Oct 2023 3678

Ce spune prefectul Silviu Coșa Radiografia dosarului în care Valentin Vrabie a pierdut Primăria Medgidia! (DOCUMENT)

10 Oct 2023 2450

Achitată în primă instanță Dosarul fostei șefe a Centrului de Servicii Comunitare „Cristina”, din Constanța, se va rejudeca!

08 Oct 2023 790

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 04 octombrie 2023

05 Oct 2023 1120

Breaking News Curtea de Apel Constanța, anunț de ultim moment în dosarul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia

27 Sep 2023 6640

Zi decisivă pentru Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, condamnat cu executare în primă instanță (DOCUMENT)

26 Sep 2023 2331

Trei judecători pentru Valentin Vrabie, condamnat cu executare în primă instanță! Primarul din Medgidia, așteptat la Curtea de Apel Constanța (DOCUMENT)

13 Sep 2023 9851