Examen de capacitate pentru judecătorii şi procurorii stagiari

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, a examenului de capacitate al judecătorilor stagiari şi procurorilor stagiari.
 
La concurs participă judecătorii stagiari şi procurorii stagiari, precum şi personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din aparatul propriu al Consiliului Superior al Magistraturii, Ministerului Public, Institutului Naţional al Magistraturii, Inspecţiei Judiciare, Ministerului Justiţiei şi Institutului Naţional de Criminologie.
 
Se pot înscrie la examen judecătorii stagiari şi procurorii stagiari, respectiv personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor al căror stagiu se va împlini până în ultima zi a examenului de capacitate. Înscrierea la examenul de capacitate se face în termen de 60 de zile de la publicarea datei examenului, respectiv până la data de 3 ianuarie 2019, inclusiv, conform calendarului de desfăşurare a examenului aprobat.  
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Examen de capacitate al judecătorilor și procurorilor stagiari! S-au înscris patru candidați

04 Jan 2024 874

Cea mai mare medie pe Dobrogea la examenul de capacitate al magistraților – 9,562, la Judecătoria Constanța! Listele complete (DOCUMENTE)

15 Apr 2023 5012

Judecători și procurori stagiari din Constanța, la examenul de capacitate! Lista completă. Anunțul Consiliului Superior al Magistraturii

27 Jan 2023 2430

Numele celor admiși Emoții în magistratura din Constanța! Judecătorii și procurorii stagiari, la examenul de capacitate

16 Feb 2022 4898

Magistrați stagiari constănțeni, cu examenul de capacitate amânat din cauza coronavirusului

14 Mar 2020 2631

Cine sunt magistrații stagiari constănțeni care dau examenul de capacitate (document)

12 Mar 2020 3493

Rezultatele examenului de capacitate al judecătorilor şi procurorilor stagiari din Dobrogea

09 Nov 2015 2622