Examen de promovare, pentru judecători! Ce magistrați din Capitală vor să vină la Curtea de Apel Constanța (DOCUMENT)

  • Doi magistrați care își desfășoară activitatea în Capitală vor să vină la Curtea de Apel Constanța.
  • În Secțiunea Document puteți consulta tabelul complet pus la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele cu judecătorii ce candidează la examenul de promovare efectivă în funcții de execuție!
 
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de CSM, tabelul putând fi accesat în Secțiunea Document, doi magistrați care își desfășoară activitatea în Capitală vor să vină la Curtea de Apel Constanța.
 
Astfel, magistratul Diana Eliza Mincă, din cadrul Tribunalului Ilfov, s-a înscris pentru un post la Curtea de Apel Constanța, fie la Secția a II-a Civilă, fie la Secția de Contencios administrativ și fiscal, candidatura fiindu-i admisă de CSM doar pentru Secția a II-a Civilă, în materia Drept comercial.
 
Și judecătorul Vlad Alexandru Radu, tot de la Tribunalul Ilfov, s-a înscris pentru Curtea de Apel Constanța, optând pentru Secția a II-a Civilă, în materia Litigii cu profesioniștii.
 
În continuare, sunt și judecători din Constanța care s-au înscris la concursul de promovare efectivă în funcțiile de execuție.
 
Conform sursei citate, de la Judecătoria Constanța s-au înscris doi magistrați, pentru promovare la Tribunalul Constanța.
 
Este vorba despre Roxana Elena Doicescu (delegată la Tribunalul Constanța) pentru Secția I Civilă și Laura Ioana Pecheanu (delegată la Tribunalul Constanța) pentru Secția I Civilă.
 
În continuare, de la Tribunalul Constanța, s-au înscris mai mulți magistrați pentru promovare la Curtea de Apel Constanța.
 
Aceștia sunt, pentru Secția a II-a Civilă: Claudia Ionela Bojin, Cristina Constantinescu (delegată la Curtea de Apel Constanța), Octavia Isabela Lupașcu (delegată la CA Constanța), Melentina Nicoleta Mirică și Elena Laura Suliman (delegată la CA Constanța).
 
Totodată, pentru Secția de Contencios administrativ și fiscal a Curții s-au înscris magistrații: Raluca Elena Lupu, Marilena Victoria Mircioi, Anca Ramona Pârlețeanu, Costin Smarandi, Maria Timoașcă și Constantina Monica Turcu.
 
Nu în ultimul rând, pentru Secția penală a Curții s-a înscris magistratul Ștefania Pîrlogea, delegată în prezent la Curtea de Apel Constanța.
 
În Secțiunea Document puteți consulta tabelul complet pus la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce a decis Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la președinția Curții de Apel Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătoria Constanța a amânat, pentru a 15-a oară, pronunțarea în dosarul fostului senator Gigi Christian Chiru, acuzat de ucidere din culpă!

02 Oct 2022 382

Școala Gimnazială 30 „Gheorghe Țițeica” își cere dreptatea în instanță. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Constanța

01 Oct 2022 844

Polițist din Mangalia, proces împotriva Agenției Naționale de Integritate. Cazul, ajuns la Curtea Supremă

01 Oct 2022 611

„Tomis Marina are contract valabil pentru Portul Tomis“! Decizia de ultim moment a Curții Supreme!

28 Sep 2022 2640

Percheziții în Constanța! Polițiștii au deschis 13 dosare penale. Termen azi la Curtea de Apel

27 Sep 2022 673

Curtea Supremă decide azi, definitiv, cui revine Portul Tomis. Lupta se dă între Administrația Porturilor Constanța și Tomis Marina Management

27 Sep 2022 1087

Caz șocant la Constanța! 22 ani de închisoare pentru viol, rele tratamente aplicate minorului și împiedicarea accesului la învăţământ general obligatoriu

26 Sep 2022 1104

Bibliotecar din Tulcea, condamnat definitiv pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu minore

25 Sep 2022 2546

Examen de grad pentru procurori! Medii de 10 curat obținute de candidați (DOCUMENT)

25 Sep 2022 819

Dosarul privind trecerea Complexului Sportiv “Hidrotehnica” din administrarea UMC în cea a Consiliului Local Constanța va fi rejudecat

24 Sep 2022 715

Modificări de ultim moment Când are loc recursul în procesul dintre Georgeta Tapangea și Primăria Constanța. Mărul discordiei, exproprierea

23 Sep 2022 658

Detalii șocante din dosar! O femeie din Suceava, condamnată definitiv după ce și-a ucis trei copii!

22 Sep 2022 689

Zeci de percheziții în Constanța! 15 persoane din Piața Chiliei trimise în judecată. Procesul continuă

22 Sep 2022 4134

Fostul șef al ANSVSA și DSV Constanța, trimis în judecată de DNA! Curtea de Apel, undă verde pentru începerea procesului!

21 Sep 2022 794

Seniorii Constanței, recurs contra Consiliului Local. Verdictul, așteptat azi

20 Sep 2022 629