Final de proces în dosarul în care o tânără din Constanța ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

 

Final de proces în dosarul în care o tânără din Constanța (Loredana I., de 22 de ani) este acuzată că a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate!
 
Magistrații de la Judecătoria Constanța, instanță investită cu soluționarea cauzei, se va pronunța peste două săptămâni.
 
Oricare va fi decizia judecătoriei, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Recent, Judecătoria Constanța a decis revocarea măsurii preventive a controlului judiciar dispusă faţă de inculpată.
 
Decizia a rămas definitivă prin neapelare.
 
Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:
 
- în data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.
 

În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.
 
Zgârieturi și lovituri

 
În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.
 
La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei, iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
Piciore în burtă
 
Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.
 
La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.
 
În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Plasat inițial în arest la domiciliu
Bărbatul care a agresat doi polițiști din Constanța a fost arestat preventiv


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru polițiști și trei agenți de securitate, din Constanța, agresați de o tânără, de 22 de ani. Procesul s-a terminat

07 Jul 2021 13232

Picioare în burtă și lovituri în testicule Judecătorii din Constanța i-au anulat toate interdicțiile tinerei care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

24 May 2021 4007

O nouă decizie în cazul tinerei acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate, din Constanța

06 Feb 2021 856

Tânăra din Constanța acuzată că ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate trimisă la dezintoxicare

28 Dec 2020 1112

Tânăra din Constanța acuzată că a lovit patru polițiști și trei agenți de securitate, în atenția judecătorilor

07 Dec 2020 896

Anchetă finalizată în cazul tinerei din Constanța acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate

05 Dec 2020 1279

Solicitare acceptată Ce le-a cerut judecătorilor tânăra din Constanța care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

27 Nov 2020 634

Tânăra din Constanța care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate a fost eliberată din arestul preventiv

11 Nov 2020 1926

Judecătoria Constanța a respins cererea de prelungire a arestului în cazul tinerei care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

10 Nov 2020 1662

Veste proastă pentru tânăra din Constanța care ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate!

22 Oct 2020 1573

Tânăra care ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate mai are de trecut un hop, până la libertate

22 Oct 2020 1164

Tratament de dezintoxicare Femeia din Constanța închisă pentru că ar fi bătut mai mulți polițiști ar putea fi eliberată

20 Oct 2020 1159

Cazul ce a făcut înconjurul țării! Veste proastă pentru tânăra care ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

08 Oct 2020 3152

Decizie definitivă în cazul tinerei din Constanța care ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

15 Sep 2020 2651

Tribunalul Constanța decide azi libertatea tinerei acuzate că ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

15 Sep 2020 1815