Flagrant! Final de anchetă în cazul bărbatului și-ar fi expus părțile intime pe scările către Plaja Modern

  • La data de 11 martie 2019, organele de poliție din cadrul Secției 3 au fost sesizate, prin apel 112, de către un martor ocular, cu privire la faptul că o persoană de sex bărbătesc și-ar fi expus părțile intime pe scările de acces către Plaja Modern.
  • Cazul a ajuns în atenția publicului larg după ce o femeie a postat câteva rânduri despre incident pe un grup de Facebook.
  • Potrivit legii, fapta persoanei care, în public, săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat (Ioan T.,), în vârstă de aproximativ 65 de ani, din Constanța, acuzat de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Dosarul (462/212/2021) se află pe rolul Judecătoriei Constanța și are ca obiect „ultrajul contra bunelor moravuri (art.375 NCP)“.

În fapt, conform rechizitoriului, cetățeanul este acuzat că, la data de 11 martie 2019, în jurul orelor 15.00, în timp ce se afla pe scările de acces către Plaja Modern, s-ar fi masturbat în public provocând indignarea trecătorilor.


Detaliat

La data de 11 martie 2019, organele de poliție din cadrul Secției 3 au fost sesizate, prin apel 112, de către un martor ocular, cu privire la faptul că o persoană de sex bărbătesc și-ar fi expus părțile intime pe scările de acces către Plaja Modern.

Astfel, în urma verificărilor efectuate în zonă organele de poliție l-au depistat în flagrant pe inculpat în timp ce se masturba în dreptul scărilor de acces către Plaja Modern.
 

Ce spune martorul

„Fiind audiat în prezenta cauză în calitate de martor ocular, cel care a sunat la 112 le-a declarat anchetatorilor că, la data de 11 martie 2019, în jurul orei 15.00, în timp ce se plimba pe faleză a observat două minore urcând scările în fugă, fapt care l-a determinat să se uite către scările de acces la Plaja Modern observându-l pe inculpat cu penisul scos din pantaloni (...). Totodată, martorul după ce a alertat organele de anchetă a rămas la fața locului urmărindu-l pe inculpat care a continuat activitatea (...), provocând indignarea și altor femei care urcau scările către Esplanadă“, conforn rechizitoriului.

Potrivit procurorilor, cele relatate de martorul ocular se coroborează cu declarațiile martorilor (...), agenții de poliție care au intervenit la sesizarea făcută prin apelul 112, aceștia arătând că inculpatul la vederea organelor de poliție a (...) introdus penisul în pantaloni.
 

Apărarea inculpatului

„Fiind audiat în prezenta cauză în stare de suspect și inculpat, bărbatul nu a recunoscut comiterea faptei precizând că la data respectivă în timp ce se afla în zona Esplanadei a scos într-adevăr penisul din pantaloni însă pentru a urina și nu pentru a se masturba“, se mai arată în actul de sesizare a instanței.

Procurorii au analizat apărarea inculpatului în raport de probele administrate și s-a constatat că aceasta este neîntemeiată.

Cei doi polițiști au perceput direct activitatea de masturbare în public desfășurată de inculpat, fără echivoc în ceea ce privește comiterea inracțiunii și indignaea trecătorilor de sex feminin din zonă.


Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța.

Până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.

Potrivit legii,fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.


Citește și

Doi tineri din Medgidia, drogați și agresaţi sexual de un american. Procesul, amânat


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Persoană, prinsă între stabilopozi, pe plaja Modern

16 Oct 2020 780

Plaja Modern, din Constanța, locul unde vara nu vrea să cedeze locul toamnei

03 Oct 2020 1334

Licitație publică pentru branșamentul electric al Plajei Modern din Constanța

21 Sep 2020 682

„Jungla” de pe taluzul dinspre plajele orașului Constanței este igienizată în aceste zile

14 Jul 2020 699

Constanța Continuă acțiunile de igienizare a taluzului dinspre plaje

06 Jul 2020 764

Oficial! De astăzi s-a deschis plaja NEVERSEA. Va fi deschisă întregul sezon (galerie foto+video)

04 Jul 2020 12628

Incendiu pe plaja Modern din Constanța. Intervin pompierii (galerie foto+video)

22 May 2020 2176

Nori înspăimântători deasupra plajelor de la Constanța (fotoreportaj+video)

27 Feb 2020 4369

Vila Şuţu, pe cale să renască. Monumentul, în atenţia comisiilor de specialitate ale Ministerului Culturii

05 Feb 2020 3690

Borcea, Camboianu şi Giurgiucanu nu au venit la procesul pentru moştenirea lui Petrică Iordache

30 Oct 2019 1581

Pacea este posibilă La Constanţa, pe plaja Modern, s-a încercat doborârea recordului mondial de participanţi (galerie foto)

22 Sep 2019 5047

Cum arată proiectul realizat de Lidl România SCS Alei pietonale, spaţii verzi, băncuţe şi un loc de joacă, pe plaja Modern din Constanţa (galerie foto)

19 Sep 2019 6049

UPDATEPatru persoane în pericol de înec, la Mamaia. Persoană în stop cardio-respirator(Galerie foto+video)

30 Aug 2019 4823

Pacea este posibilă! JCI Constanţa şi Comunitatea Elenă „Elpis“ Constanţa vor să doboare recordul mondial cu semnul păcii pe plaja Modern

29 Aug 2019 1306

Persoană, scoasă din mare inconștientă, pe plaja Modern din Constanța (video)

06 Aug 2019 2537