Fostul procuror general al Constanței Adina Florea, de la Secția specială a magistraților, admisă la concursul pentru Inspecţia Judiciară (document)


 
  • Amintim că la finele sesiunii trecute, Silviu Vasile Ciocoiu, procuror constănțean al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, a fost numit în funcția de inspector judiciar.
 
Inspecţia Judiciară scoate la concurs 12 posturi vacante de inspectori judiciari din care 4 posturi la Direcţia de inspecţie pentru judecători şi opt posturi la Direcţia de inspecţie pentru procurori.
 
Ieri, 12 august 2021, Inspecţia Judiciară a publicat lista privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concurs.
 
Printre candidații declarați admiși se află Adina Florea, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, fostul procuror general al Constanței.
 
Candidaturile vor fi însoţite de un proiect referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de inspector judiciar în trei exemplare, în format letric, pe suport hîrtie, şi în format electronic, pe suport optic.
 
Proiectul poate avea cel mult zece pagini.
 
Amintim că la finele sesiunii trecute, Silviu Vasile Ciocoiu, procuror constănțean al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, a fost numit în funcția de inspector judiciar.
 
Magistratul Ciocoiu a fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și, totodată, fost procuror șef al Secției maritime și fluviale.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
Este oficial
Fost procuror din Constanța al Secției Speciale a magistraților, numit inspector judiciar. Când își începe activitatea

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri justiție Constanța Fostul magistrat Adina Florea câștigă la Constanța procesul cu Inspecția Judiciară (MINUTA)

07 Sep 2023 1314

Fostul magistrat și inspector judiciar Silviu Ciocoiu, în proces cu Inspecția Judiciară! Termen azi la Tribunalul Constanța

29 Jun 2023 912

Foștii magistrați din Constanța Adina Florea și Silviu Ciocoiu, la proces cu Inspecția Judiciară

09 May 2023 1446

De astăzi Magistratul Adina Florea a ieșit la pensie!

21 Dec 2022 3383

Ultima oră! Președintele a semnat decretul de pensionare pentru magistrații Adina Florea și Silviu Ciocoiu

30 Nov 2022 1636

Sfârșitul unei ere! Documentul prin care magistratul Adina Florea, fostul procuror general al Constanței, a ieșit la pensie (DOCUMENT)

04 Nov 2022 6554

Adina Florea, fostul procuror general al Constanței, se pensionează!

02 Nov 2022 2593

În dosar cu foști șefi și adjuncți SRI Clasare la Curtea Supremă pentru procurorul constănțean Adina Florea și Laura Codruța Kovesi! (MINUTA)

15 Jul 2022 1989

Andrei Bodean și Adina Florea Secţia Specială, clasare pentru mai mulți procurori din Constanța. Ordonanța, menținută de Curtea Supremă

30 Jun 2022 2311

Curtea Supremă, verdict definitiv pentru magistratul constănțean Adina Florea! (MINUTA)

26 May 2022 1646

Parchetul General cere aprobare pentru redeschiderea urmăririi penale față de Adina Florea! Înalta Curte se va pronunța azi!

26 May 2022 1623

Oficial Parchetul General cere aprobare pentru redeschiderea urmăririi penale față de magistratul constănțean Adina Florea!

15 Apr 2022 1492

După desființarea Secției Speciale Procurorul Adina Florea, în schema de personal a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța!

18 Mar 2022 2675

Adina Florea pleacă de la Secția Specială! Fost procuror general al Constanței, admis la concursul pentru Inspecția Judiciară, cu cel mai mare punctaj

17 Nov 2021 2337

Fostul șef al procurorilor din Dogrogea Adina Florea, de la Secție Specială, susține interviul pentru Inspecţia Judiciară

09 Oct 2021 2049