Fostul procuror general al Constanței Adina Florea, de la Secția specială a magistraților, admisă la concursul pentru Inspecţia Judiciară (document)


 
  • Amintim că la finele sesiunii trecute, Silviu Vasile Ciocoiu, procuror constănțean al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, a fost numit în funcția de inspector judiciar.
 
Inspecţia Judiciară scoate la concurs 12 posturi vacante de inspectori judiciari din care 4 posturi la Direcţia de inspecţie pentru judecători şi opt posturi la Direcţia de inspecţie pentru procurori.
 
Ieri, 12 august 2021, Inspecţia Judiciară a publicat lista privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concurs.
 
Printre candidații declarați admiși se află Adina Florea, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, fostul procuror general al Constanței.
 
Candidaturile vor fi însoţite de un proiect referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de inspector judiciar în trei exemplare, în format letric, pe suport hîrtie, şi în format electronic, pe suport optic.
 
Proiectul poate avea cel mult zece pagini.
 
Amintim că la finele sesiunii trecute, Silviu Vasile Ciocoiu, procuror constănțean al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, a fost numit în funcția de inspector judiciar.
 
Magistratul Ciocoiu a fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și, totodată, fost procuror șef al Secției maritime și fluviale.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
Este oficial
Fost procuror din Constanța al Secției Speciale a magistraților, numit inspector judiciar. Când își începe activitatea

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Andrei Bodean și Adina Florea Secţia Specială, clasare pentru mai mulți procurori din Constanța. Ordonanța, menținută de Curtea Supremă

30 Jun 2022 1042

Curtea Supremă, verdict definitiv pentru magistratul constănțean Adina Florea! (MINUTA)

26 May 2022 1039

Parchetul General cere aprobare pentru redeschiderea urmăririi penale față de Adina Florea! Înalta Curte se va pronunța azi!

26 May 2022 1114

Oficial Parchetul General cere aprobare pentru redeschiderea urmăririi penale față de magistratul constănțean Adina Florea!

15 Apr 2022 919

După desființarea Secției Speciale Procurorul Adina Florea, în schema de personal a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța!

18 Mar 2022 1671

Adina Florea pleacă de la Secția Specială! Fost procuror general al Constanței, admis la concursul pentru Inspecția Judiciară, cu cel mai mare punctaj

17 Nov 2021 1598

Fostul șef al procurorilor din Dogrogea Adina Florea, de la Secție Specială, susține interviul pentru Inspecţia Judiciară

09 Oct 2021 1395

Doliu în lumea politică A murit Dumitru Florea, fostul consilier județean PSD

14 Jan 2021 2149

CSM sesizează Inspecția Judiciară în cazul Adinei Florea, procuror în Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție

12 Jan 2021 1562

Cazuri declinate Desființarea Secției Speciale, din nou în atenția CSM. Dosarul șefului DNA Constanța, printre anchetele vizate de noile măsuri

05 Jan 2021 1636

Magistrați în stand by Ce se întâmplă cu concursul pentru funcțiile de inspectori judiciari

22 Jun 2020 1129

Se reia concursul pentru inspectori judiciari. Doi dintre candidați sunt constănțenii de la Secția Specială. Contracandidații vin de la DIICOT

10 Jun 2020 2188

Consiliul Superior al Magistraturii, chemat să avizeze desființarea Secției Speciale

28 May 2020 1393

Structură condusă de procurorul constănțean Adina Florea Nu se mai caută procurori pentru Secția Specială. Nici șef

09 May 2020 1162

CSM caută, din nou, șef pentru Secția Specială. Ce a declarat magistratul Adina Florea pentru ZIUA de Constanța

06 May 2020 2993