Justitie

Furt calificat în formă continuată la Arhiepiscopia Tomisului Prejudiciu, 4.000 de lei. S-au deschis porţile Arestului

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a doi bărbaţi suspectaţi că au furat de la Arhiepiscopia Tomisului!
 
Conform rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada 25 martie - 8 aprilie, pe timpul nopţii, cei doi inculpaţi au sustras 358 de spaliere din beton de pe o plantaţie de viţă-de-vie situată în satul Culmea, oraşul Ovidiu, aparţinând Arhiepiscopiei Tomisului, producând persoanei vătămate un prejudiciu de 4.000 de lei.
 
Bărbaţii suspectaţi că au furat de la Arhiepiscopia Tomisului au fost „cazaţi“ la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Constanţa, timp de aproape două luni, iar în prezent ei se află sub control judiciar.
 
Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanţa, iar următorul termen a fost stabilit pentru mâine, pentru ca părţile să continue demersurile în vederea perfectării unui acord de mediere.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Începe judecata unui responsabil tehnic din partea Arhiepiscopiei Tomisului

17 Dec 2018 423

Dosarul privind relocarea Bisericii „Izvorul Tămăduirii“ va fi rejudecat. Victorie obţinută în instanţă de Asociaţia de proprietari Bloc O6 din cartierul Tomis Nord

05 Nov 2018 1158

Procurorii acuză - afaceri necurate în curtea Arhiepiscopiei Tomisului!

13 Sep 2018 1307

Un responsabil tehnic din partea Arhiepiscopiei Tomisului, trimis în judecată de către DNA Constanţa

12 Sep 2018 1245