Gata. A fost arestat din nou. Mii de mesaje în sprijinul poliţistului

Judecătorii din cadrul Tribunalului Tulcea au dispus, în urmă cu puţin timp, arestarea preventivă a cetăţeanului din Tulcea care, la începutul lunii decembrie 2017, a lovit cu palma un poliţist, în timp ce acesta din urmă încerca să bage în maşina de serviciu un bărbat. 

Amintim că că zilele trecute Recent, Judecătoria Tulcea a dispus înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu impuse inculpatului prin Încheierea din 17 ianuarie cu măsura preventivă a arestului preventiv. Decizia nu a fost definitivă, aceasta fiind atacată de către inculpat la Tribunalul Tulcea. Azi, judecătorii au decis să menţină hotărârea atacată.

La începutul lunii decembrie 2017, pe contul de Facebook „Special Guys All Over The World“ a fost postat un filmuleţ realizat în localitatea Niculiţel, judeţul Tulcea. Din imagini reiese că un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Niculiţel încearcă să bage în maşina de serviciu un bărbat, iar la toată scena asistă şi câteva persoane care se arată nemulţumite de modul în care acţionează omul legii. La un moment dat, unul dintre civili îl loveşte cu palma pe poliţist, iar acesta scoate pistolul din dotare şi pare că îl îndreaptă spre autor. În scurt timp, omul legii foloseşte un spray lacrimogen, iar civilul se îndepărtează.
 
După publicarea imaginilor pe contul de socializare, în spijinul poliţistului au fost postate mii de mesaje în mediul online.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un polițist din Tulcea, mușcat de gât în timpul unei misiuni. Cum s-a salvat omul legii. Prima condamnare

14 Nov 2020 2745

Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului din Tulcea lovit în misiune! (video)

26 Mar 2018 7115

„Doamna Carmen Dan, coborâţi în stradă! Priviţi realitatea!“ O ţară întreagă îl apără pe poliţistul din Tulcea. Mii de mesaje de susţinere. Şefii din MAI, criticaţi (video)

04 Dec 2017 12918