George Vioreanu, antrenor de arte marţiale, arestat preventiv. Este acuzat de viol, agresiune sexuală şi tentativă la coruperea sexuală a minorilor

George Vioreanu, de 40 de ani, din Ovidiu, antrenor de arte marţiale, cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru viol, agresiune sexuală şi tentativă la infracţiunea de coruperea sexuală a minorilor.
 
Instanţa a respins cererea inculpatului, prin apărător, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Tribunalul Constanţa. Potrivit IPJ Constanţa, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual trei minore, cu vârste cuprinse între şapte şi opt ani, în timpul desfăşurării orelor de sport. Agresiunile s-ar fi petrecut de-a lungul a trei ani.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. George Vioreanu, antrenor de arte marţiale, a solicitat azi să fie eliberat. Este acuzat de viol, agresiune sexuală şi tentativă la coruperea sexuală a minorilor

03 Apr 2018 4133