Grădiniță nouă în localitatea Cuza Vodă. Cât costă lucrările (document)

  • Master Building Construct SRL va furniza servicii de servicii de proiectare în construirea gradinitei cu program prelungit din comuna Cuza Vodă. 
  • Primăria comunei Cuza Vodă  a încheiat un contract de furnizare  servicii de proiectare în construirea gradiniței cu program prelungit din comună. 
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Proiectare si Executie "Lucrari de construire grădiniță cu program prelungit pentru 3 grupe și împrejmuire teren în comuna Cuza Vodă, jud Constanta" ".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea serviciilor de proiectare  este  asocierea Master Building Construct SRl - Project-ANK Util SRL. Valoarea contractului este de 1.455.653 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 21.07.2020. 
 

Descrierea contractului 

 
Servicii de reparare și de întreținere a vehiculelor și a echipamentelor aferente și servicii conexe pentru autosanitare, conform Caietului de sarcini.
 
Numele persoanelor ce dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante, a celor cu putere de reprezentare din partea furnizorului de servicii auxiliare precum și a celor implicați în procedura din partea acestuia din urma sunt: Dulgheru Viorel - primar; Mihai Vancea - viceprimar; Silvia Gheorghe – secretar; Personal din aparatul propriu al primăriei implicat în derularea procedurii: Iosif Violeta Iuliana, Solomon Lucian Dumitru, Mocanu Luciana; Consilieri locali: Banu Cojocaru Vasile, Banu Gheorghe, Dumitru Eugen, Gheorghe Costinel, Stan Nicolae, Mihai Gheorghe, Mihai Ion, Ovezea Ștefan, Jitaru Constantin, Solomon Dumitru, Stănescu Daravin, Vasile Ionuț; Ovidiu Vașincu – furnizor servicii de consultanță în managementul investiției.
 
Firma câștigătoare este Master Building Construct SRL.
 

Master Building Construct SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a fost înființată în anul 2020 și are sediul social Satul în municipiul Medgidia, județul Constanţa.Societatea are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, compus din: 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Radu Sorin-Elvis, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% și Platon Eva-Raisa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%.Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și: 
 
Primăria Cuza Vodă, din județul Constanța, va ridica o grădiniță nouă în localitate (document)
 
13 percheziții în Medgidia, Mircea Vodă, Cuza Vodă și Deleni. Opt persoane în arest. Iată acuzațiile 
 
Județul Constanța Licitaţie la Primăria Cuza Vodă pentru achiziţia serviciilor de colectare separată, tratarea și depozitarea deșeurilor din comună (document) 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai multe terenuri din Cuza Vodă, scoase la vânzare de primărie. Ce spune edilul Viorel Dulgheru

06 Sep 2022 699

Primăria Constanța scoate la concurs postul de manager al Clubului Sportiv Municipal. Care sunt condițiile de participare? (DOCUMENTE)

24 Aug 2022 942

Primăria Comunei Cuza Vodă scoate la concurs un post vacant

30 Jun 2022 693

Posturi vacante în cadrul Primăriei Comunei Cuza Vodă, județul Constanța

28 Jun 2022 569

Sigeco Tecnis SRL vrea să construiască un bloc în Constanța. Primăria Constanța nu a emis certificatul de urbanism

10 Dec 2021 1337

Județul Constanța Post vacant la Primăria Cuza Vodă. Nu se solicită vechime

25 Jun 2021 1285

Județul Constanța Primăria Cuza Vodă achiziționează servicii de colectare a deșeurilor. Detalii din contract (document)

09 Jun 2021 2443

Județul Constanța Post vacant la Primăria Cuza Vodă. Nu se solicită vechime

29 May 2021 1682

Primăria comunei Cuza Vodă angajează femeie de serviciu

05 Mar 2021 1545

Clădirea monument de pe strada Cuza Vodă din Constanța, transformată în centru de recreere și distracție. Inițial, investitorul dorea să facă un muzeu digital

03 Dec 2020 3634

Primăria Cuza Vodă, judeţul Constanţa, contract cu o firmă de salubrizare. În ce constă contractul (document)

07 Aug 2020 2998

Județul Constanța Licitaţie la Primăria Cuza Vodă pentru achiziţia serviciilor de colectare separată, tratarea și depozitarea deșeurilor din comună (document)

23 Jun 2020 1349

Primăria Cuza Vodă, din județul Constanța, va ridica o grădiniță nouă în localitate (document)

01 Jun 2020 1648

Mesaj de interes public Primarul comunei Cuza Vodă, Viorel Dulgheru - „Oamenii, pentru a se proteja, trebuie să stea cât mai mult în case”

29 Mar 2020 1883

Primăria Cuza Vodă angajează polițist local. Ce conditii trebuie îndeplinite

13 Aug 2019 1720