Justitie

Grup infracţional organizat! Ce a făcut azi femeia grațiată în 2014 de Traian Băsescu şi recent condamnată la Constanţa

Femeia graţiată în 2014 de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, din motive umanitare, şi recent condamnată la Constanţa, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, este nemulţumită de pedeapsa primită.
 
Ea a contestat, azi, la Curtea de Apel Constanţa decizia Tribunalului Constanţa prin intermediul căreia a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare.
 
Oricare va fi decizia Curţii de Apel Constanţa, aceasta va fi definitivă.
 
Amintim că, zilele trecute, Tribunalul Constanţa a dispus azi condamnarea, în primă instanţă, a mai multor persoane suspectate că acţionau prin „metoda pomana“.
 
Conform magistraţilor, unii dintre ei aveau rolul de a aborda victimele infracţiunilor, de cele mai multe ori persoane vârstnice, trecute de 80 de ani, şi, sub diferite pretexte, respectiv oferirea de alimente cu titlu de pomană în memoria unei persoane decedate sau achiziţionarea de electrocasnice vechi ori de sticle şi borcane, le-au câştigat acestora încrederea şi au pătruns în locuinţele mai multor persoane vătămate domiciliate în zece judeţe ale țării, respectiv judeţele Constanţa, Galaţi, Vrancea, Giurgiu, Gorj, Vâlcea, Olt, Călăraşi, Argeş şi Prahova, precum şi în municipiul Bucureşti, de unde au încercat să sustragă sau au sustras bijuterii din aur, bunuri de valoare şi sume importante. Printre condamnaţi se află şi femeia graţiată în 2014 de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, din motive umanitare.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hotărâre de ultim moment! Judecătorii din Constanţa au luat decizia. Este vizată femeia graţiată în 2014 de Traian Băsescu

17 Jul 2018 1081

Femeia graţiată în 2014 de Traian Băsescu, în arest la domiciliu. Ce au decis judecătorii din Constanţa

11 May 2018 713

Femeia graţiată de Traian Băsescu, în arest la domiciliu. Decizia judecătorilor din Constanţa, definitivă

21 Mar 2018 795

Exclusiv! Femeia grațiată în 2014 de Traian Băsescu, condamnată la Constanţa

20 Dec 2017 2457

Traian Băsescu a graţiat o femeie cu afecţiuni psihice

01 Oct 2014 928