Justitie

Hotărâre de ultim moment! Judecătorii din Constanţa au luat decizia. Este vizată femeia graţiată în 2014 de Traian Băsescu

Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Constanţa au decis azi ca femeia graţiată din motive umanitare, în 2014, de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, şi recent condamnată la Constanţa pentru constituirea unui grup infracţional organizat să rămână în stare de arest la domiciliu.
 
Decizia este definitivă.
 
Amintim că Tribunalul Constanţa a dispus condamnarea, în primă instanţă, a mai multor persoane suspectate că acţionau prin „metoda pomana“. Femeia graţiată în 2014 a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare, hotărârea nefiind una definitivă.
 
Conform magistraţilor, unii dintre ei aveau rolul de a aborda victimele infracţiunilor, de cele mai multe ori persoane vârstnice, trecute de 80 de ani, şi, sub diferite pretexte, respectiv oferirea de alimente cu titlu de pomană în memoria unei persoane decedate sau achiziţionarea de electrocasnice vechi ori de sticle şi borcane, le-au câştigat acestora încrederea şi au pătruns în locuinţele mai multor persoane vătămate domiciliate în zece judeţe ale ţării, respectiv judeţele Constanţa, Galaţi, Vrancea, Giurgiu, Gorj, Vâlcea, Olt, Călăraşi, Argeş şi Prahova, precum şi în municipiul Bucureşti, de unde au încercat să sustragă sau au sustras bijuterii din aur, bunuri de valoare şi sume importante.
 
Printre condamnaţi se află şi femeia graţiată în 2014 de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, din motive umanitare.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Femeia graţiată în 2014 de Traian Băsescu, în arest la domiciliu. Ce au decis judecătorii din Constanţa

11 May 2018 783

Femeia graţiată de Traian Băsescu, în arest la domiciliu. Decizia judecătorilor din Constanţa, definitivă

21 Mar 2018 840

Grup infracţional organizat! Ce a făcut azi femeia grațiată în 2014 de Traian Băsescu şi recent condamnată la Constanţa

28 Dec 2017 1237

Traian Băsescu a graţiat o femeie cu afecţiuni psihice

01 Oct 2014 977