Hoțul din biserică! Tânărul din Mangalia acuzat că a râvnit la cutia milei din mai multe parohii din județ, trimis în judecată

 
  • În cauză, părți civile s-au constituit Parohia Topraisar „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril“, Parohia 2 Mai „Sf Apostoli Petru și Pavel“ și Parohia Sfântul Mina.
 
Final de anchetă în cazul unui tânăr din municipiul Mangalia, în vârstă de 33 de ani, cercetat în stare de arest preventiv pentru furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt calificat!
 
Dosarul a fost instrumentat de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia. 
 
Conform oamenilor legii, în perioada 28-31 ianuarie, cel în cauză ar fi pătruns în incinta a trei biserici, situate în municipiul Mangalia și localităție 2 Mai și Topraisar.
 
Acesta este bănuit că ar fi sustras bani din cutia milei aparținând unei unități de cult din Topraisar.
 
În urma administrării probatoriului în cauză, acesta a fost reținut , pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și arestare Preventivă.
 
În cauză, părți civile s-au constituit Parohia Topraisar „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril“, Parohia 2 Mai „Sf Apostoli Petru și Pavel“ și Parohia Sfântul Mina.
 
Recent, judecătorii au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, privindu-l pe inculpatul B.A., trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la furt calificat, tentativă la furt calificat şi furt calificat, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Totodată, instanța a dispune începerea judecăţii cauzei.

 
PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Agresiune sexuală la Tulcea! Inculpatul, obligat să muncească la o primărie din județ sau la Inspectoratul Şcolar
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Furt dintr-o biserică în prima zi din 2019. Hoții au furat din cutia milei. Polițiștii au deschis o anchetă

01 Jan 2019 1365

Femeie prinsă după ce a furat din biserică. Ce obiecte a luat cu ea

12 Mar 2017 1440

Infractor la 73 de ani

03 Oct 2015 1286

Condamnaţi definitiv pentru că au furat cutia milei din Biserica „Izvorul Tămăduirii“, din Constanţa

30 Jun 2015 1856

Banc Bulă la spovedanie

12 Jul 2014 1855

Delincvenţă juvenilă Au furat cutia milei, cu totul

14 Jun 2014 1286

Doi constănţeni au jefuit „cutia milei “de la mănăstirea Celic-Dere

17 Jun 2013 937