Iată judecătorii din Constanța care vor să promoveze

  • Nu mai puțin de 34 de magistrați de la instanțele de pe raza Curții de Apel Constanța și-au depus dosarul de înscriere la concursul de promovare.
  • Un singur candidat fiind respins, pentru lipsa vechimii necesare.
Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității listele cu judecătorii care s-au înscris la examenul de grad.
În ce privește Dobrogea, nu mai puțin de 34 de magistrați de la instanțele de pe raza Curții de Apel Constanța și-au depus dosarul de înscriere, un singur candidat fiind respins, pentru lipsa vechimii necesare.
Conform CSM, din cadrul judecătoriilor de pe raza Curții de Apel Constanța s-au înscris Ciprian Gabriel Butaru, Elena Lavinia Crăciun, Alina Crasovschi, Marius Nastasia, Angelica Neacșu și Gabriel Neașcu, toți de la Judecătoria Constanța, pentru gradul de tribunal
În continuare, de la Judecătoria Medgidia a rămas în cursă Constantin Dehenea, pentru gradul de curte de apel.
La Judecătoria Mangalia, pe lista pentru promovări se află președintele delegat al instanței, magistratul Cristian Anton David, care s-a înscris pentru gradul de curte de apel.Totodată, și președintele Judecătoriei Hârșova, magistratul Isabela Alina Stănescu, s-a înscris la examenul de grad, pentru curte de apel.
De la Tribunalul Tulcea s-au înscris pentru promovare judecătorii Daniel Nicola Gheorghiu și Elena Simion, ambii pentru gradul de curte de apel.


Candidații de la Tribunal

La Tribunalul Constanța, lista judecătorilor este mai lungă. S-au înscris magistrații Claudia Ionela Bojin, Leonard Iustin Bourceanu, Dumitru Radu Comșa, Cristina Constantinescu, Luminița Marinela Dan, Ionela Diana Faur, Mihaela Cristina Grădinaru, Felicia Mirela Ivan, Octavia Isabela Lupașcu, Raluca Elena Lupu, Marilena Victoria Mircioi, dar și Cătălina Neașcu.
Lista continuă cu judecăorii Iulia Laura Opariuc Dan, Adrian Oprea, Anca Ramona Pârlețeanu, Ștefania Pîrlogea, Crina Mihaela Popescu, Aida Iolanda Slate, Elena Laura Suliman, Maria Timoașcă, Veronica Tudor și Constantina Monica Turcu.
Potrivit CSM, sunt scoase la concurs 300 de locuri la tribunale, în toată țara, și, respectiv, 300 de locuri la curțile de apel din țară.
Data de 17 septembrie este ultima zi în care pot fi formulate contestații de către judecătorii a căror candidatura a fost respinsă.


Citește și:

S-a planificat un week-end de foc pentru procurorii constănțeni! Săptămâna viitoare vor susține proiectul managerial pentru funcțiile cheie



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste 30 de judecători vor să devină inspectori judiciari! Printre ei, un fost judecător din Constanța (DOCUMENT)

24 Mar 2024 474

Candidații pentru conducerea Judecătoriei Medgidia și a Judecătoriei Mangalia, confirmați de CSM

17 Mar 2024 510

Concurs pentru președinte la Judecătoria Medgidia, Judecătoria Mangalia, Tribunalul Tulcea și Judecătoria Măcin

04 Feb 2024 766

Examen de capacitate al magistraților stagiari! Consiliul Superior al Magistraturii publică lista candidaților înscriși în prima zi lucrătoare din 2024

31 Dec 2023 800

Mihaela Cristina Mocanu și Claudiu Iulian Răpeanu Vicepreședinții Curții de Apel Constanța vor să avanseze la Înalta Curte de Casație și Justiție

05 Dec 2023 1163

Atenție, judecători! Promovare la Curtea Supremă! Până când pot fi depuse cererile de înscriere (DOCUMENTE)

10 Nov 2023 606

CSM organizează examenul de capacitate pentru judecătorii și procurorii stagiari

30 Oct 2023 889

Judecătorii care vor să conducă instanțele din țară, testați psihologic

19 Oct 2023 757

Emoții la admitere! Candidații pentru magistratură și INM au susținut examenele scrise eliminatorii (FOTO)

08 Oct 2023 1610

Justiția Constanța Niciun judecător din Constanța sau Tulcea nu s-a înscris la concursul pentru funcțiile de conducere din instanțe (DOCUMENT)

29 Sep 2023 985

Lupta pentru conducerea instanțelor din Constanța! Mâine e ultima zi pentru depunerea candidaturilor

21 Sep 2023 950

Ce judecători au promovat la Înalta Curte de Casație și Justiție a României. LISTA

21 Sep 2023 1790

Concurs Înalta Curte Doar trei magistrați admiși la interviu pentru Secția I Civilă a instanței supreme și unul pentru Secția Penală (DOCUMENTE)

21 Sep 2023 892

Judecător din Constanța, programat la interviu pentru avansare la Curtea Supremă

13 Sep 2023 990

Funcția de președinte al Judecătoriei Mangalia, scoasă la concurs! Ce posturi de conducere sunt disponibile la instanțele din Dobrogea (DOCUMENTE)

01 Sep 2023 1176