IGPR contestă victoria în instanţă a câtorva zeci de poliţişti din Constanţa. Dosarul, amânat pentru februarie 2019

Zeci de poliţişti din Constanţa au obţinut în instanţă obligarea Inspectoratului General al Poliţiei Române la obligarea sumelor cuvenite şi neachitate ce reprezintă valoarea financiară a orelor lucrate în zile de sâmbătă, duminică şi de sărbători legale, pentru perioada 1.07.2014 - 31.12.2014.
 
Sumele trebuie actualizate, conform portalului instanţelor de judecată, cu indicele de inflaţie de la stabilirii obligaţiei de plată si până la data plăţii efective, în măsura în care nu poate fi acordat timp liber (pentru cei rămaşi în activitate la data prezentei), în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale şi în situaţia în care nu au beneficiat de o altă formă de repaus decât cel prevăzut de art. 137 alin 2 C. muncii, pentru perioada iulie 2014-decembrie 2014 sau plata zilelor aferente perioadei arătate, actualizată cu indicele de inflaţie şi dobânda aferenta de la data stabilirii obligaţiei de plata şi până la data plăţii efective.
 
Nemulţumiţi de decizia instanţei, oficialii Inspectoratului General al Poliţiei Române au contestat la Curtea de Apel Constanţa decizia Tribunalului Constanţa.
 
Judecătorii din Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal ai Curţii de Apel Constanţa au decis ca următorul termen al dosarului să aibă loc pe data de 11 februarie 2019.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sute de polițiști din Constanța își unesc din nou forțele în instanță. Cer drepturi salariale la nivelul maxim

05 Aug 2020 1794

Drepturile salariale, la nivelul maxim Motivare. Cum au pierdut peste 300 de polițiști din Constanța un proces câștigat în primă instanță

21 Jul 2020 11921

Ministerul de Interne, învins de poliţişti! Iată decizia magistratilor

21 Jun 2016 3186