„Încă o «bombă» a căzut în Constanţa peste un bloc turn”

Avocatul Stelian Cristian Ion, în această seară, a scris pe Facebook că „încă o «bombă» a căzut în Constanţa peste un bloc turn de 11 etaje”.

„Abia am aflat că am mai câştigat un dosar. (...) În concret, este vorba despre anularea unui PUZ din Faleză Nord şi a autorizaţiei de construire emisă în baza lui pentru edificarea unui bloc turn pe un spaţiu verde aflat în imediata apropiere a ansamblului Spectrum, la aproximativ 160 m de mare”, a scris în mediul online Stelian Cristian Ion.


Potrivit termene.ro, vă prezentăm soluţia pe scurt: „Admite acţiunea modificata si precizata promovată de reclamantii Calin Florin, Oproescu Oana, Sandu Cristina, Popescu Dan, Coman Iulian, Popa Emilia, Butcaru Dumitru, Beizadea Constantin, Ciami Dorina, Nirlu Nastasia, Costea Emil, Menan Ergin si Dobre Gabriel în contradictoriu cu paratii Primarul Municipiului Constanta si Consiliul Local al Municipiului Constanta, Toporan Mihai si Toporan Aurora. Dispune anularea partiala a HCL Constanta nr.36/13.02.2015 adoptata de paratul Consiliul Local al Municipiului Constanta, in privinta reglementarilor referitoare la zona ZRL6, ca nelegală. Dispune anularea autorizatiei de construire nr.670/12.04.2016 emisa de paratul Primarul Muncipiului Constanta, ca nelegală. Obliga paratii, in solidar, la plata către reclamanti a sumei de 2100 lei reprezentand cheltuieli de judecata - taxa judiciara de timbru si onorariu avocatial. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, recurs ce va fi depus la Tribunalul Constanta.”

Părţile dosarului sunt: Florin Călin, Oana Oprescu, Cristina Sandu, Dan Popescu, Iulian Coman, Emilia Popa, Dumitru Butcaru, Constantin Beizadea, Dorina Ciami, Nastasia Nirlu, Emil Costea, Ergin Menan, Gabriel Dobre - reclamanţi, iar Primarul municipiului Constanţa, Mihai Toporan şi Aurora Toporan - pârâţi. Precizăm că Mihai Toporan este fostul şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa.

Citeşte şi

Decebal Făgădău nu are nevoie de iarbăMihai Toporan a reuşit în nouă ani să transforme un spaţiu verde în bloc de zece etaje (documente)

Blocul de zece etaje, sămânţă de scandal Mihai Toporan, chemat în instanţă de vecinii de pe strada Pescarilor (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Raportul informării și consultării publicului Pro și contra edificării unei clinici medicale în municipiul Constanța, investiția Cardiozone Med! (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 717

Bella Licca International SRL elaborează PUZ pentru o investiție în județul Constanța

19 Apr 2024 293

Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța

18 Apr 2024 546

„Nu s-a produs nicio expropriere faptică“ Tribunalul Constanța explică de ce a menținut PUZ pentru documentația de urbanism din Cartierul Compozitorilor (MOTIVARE)

15 Apr 2024 509

Curtea de Apel Constanța anulează definitiv PUZ-ul afaceristului George Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, din oraș! (MINUTA)

12 Apr 2024 1227

Consultare publică Se dorește modificarea HCL nr. 261/2014 privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal inițiat de Poliplast Conf SRL (DOCUMENT)

11 Apr 2024 358

Un imobil de pe strada Rubinului, supraetajat cu trei nivele Jones Lake Building SRL, obligată de Primăria Constanța să elaboreze un PUZ

05 Apr 2024 668

PUZ-ul pentru documentația de urbanism în Cartierul Compozitorilor a ajuns pe masa Curții de Apel Constanța!

04 Apr 2024 622

Trei, Doamne, și toate trei PUZ-ul final pentru parcarea de la Casa de Cultură, pe masa Comisiei de Urbanism a municipiului Constanța!

02 Apr 2024 1080

Regimul de înălțime pentru PUZ Constanța-Cumpăna, dezbătut la Curtea Supremă! Judecătorii de la Curtea de Apel au declinat dosarul (MINUTA)

31 Mar 2024 611

Demers, depus la APM Constanța Tomis Estate SRL vrea să modifice PUZ-ul pentru partea de nord și de sud a Lacului Tatlageac (DOCUMENT)

30 Mar 2024 823

Terenurile afaceristului Secărea Verdict în așteptare pentru PUZ-ul din strada Belvedere, Constanța! Curtea de Apel amână pronunțarea

29 Mar 2024 592

APM Constanța Cine va construi un salon de evenimente festive la Hârșova?

28 Mar 2024 587

Imobiliare Bucureștenii Floriștean și Chirănescu vor să construiască un bloc pe Bulevardul 1 Mai Vechi din Constanța. PUZ-ul a fost lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 675

Document Cum va arăta viitorul campus școlar, construit la Ovidiu, județul Constanța, de Institutul Maarif?

27 Mar 2024 752