Începe judecata americanului acuzat că îşi viola prietenii. Ce s-a descoperit la perchiziţia domiciliară

Începe judecata unui cetăţean american suspectat că şi-ar fi agresat sexual doi amici!
 
Ieri, Judecătoria Constanţa a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, privindu-l pe inculpat, care a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ultrajul contra bunelor moravuri şi influenţarea declaraţiilor.
 
Totodată, Judecătoria Constanţa a mai constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, dispunând începerea judecăţii cauzei.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.
 
Conform procurorilor, la data de 12 iunie 2018, doi tineri din municipiul Medgidia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că bărbatul în cauză le-ar fi administrat un produs medicamentos (benzodiazepine), după care ar fi fost agresaţi sexual.
 
„Poliţiştii constănţeni din cadrul Biroului Investigaţii Criminale şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale au organizat o acţiune complexă în noaptea de 24/25.06.2017, pe raza staţiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat. Ulterior au fost efectuate percheziţii la locuinţa bărbatului şi asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conţin benzodiazepine, recipienţi cu lichide susceptibile a conţine benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor şi diferite obiecte destinate obţinerii satisfacţiei sexuale“, se mai arată într-o informare a procurorilor.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cetăţean american, judecat pentru viol la Constanța. Victimele, doi tineri. Noul termen, în septembrie

24 Jun 2020 1709

Cetăţean american, bănuit de viol, trimis în judecată la Constanţa

23 Nov 2019 1521

Un cetăţean american, judecat la Constanţa pentru că şi-ar fi agresat sexual doi amici

05 Dec 2018 2100