Incident fără precedent în Poliţia din Constanţa!

Incident fără precedent în Inspectoratul de Poliţie al judeţului Constanţa! Un poliţist din localitatea Siliştea, judeţul Constanţa, a fost stropit cu sânge provenit de la un bărbat infectat cu HIV.
 
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, cel în cauză este suspectat că, pe data de 18 aprilie, în sediul de Poliţie din Siliştea, ştiind că este infectat cu HIV, cu ajutorul unui creion, şi-a făcut o rană la o mână, după care s-a îndreptat spre poliţistul care îl audia şi l-a stropit pe acesta cu sânge.
 
Ieri, Tribunalul Constanţa a admis propunerea de arest la domiciliu formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Instanţa a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpat pentru o durată de 30 zile.
 
„Impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte din comuna Horia, satul Tichileşti, Constanţa - domiciliul mamei sale (...) fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoana vătămată sau membrii de familie ai acesteia, cu martorii din prezenta cauza. În baza art. 221 alin. (4) C. proc. pen., atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi“, conform minutei.
 
În continuare, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa continuă cercetările specifice sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un şef din IPJ Constanţa, atacat în propriul birou. Condamnare definitivă

05 Nov 2018 2313

Caz fără precedent în Poliţia din Constanţa! Judecătorii şi-au motivat decizia

06 Oct 2018 2220

Caz fără precedent în Poliţia din Constanţa! A încercat să-i transmită unui şef din IPJ virusul HIV. Individul, condamnat cu suspendare

15 Aug 2018 2651

Caz fără precedent în Poliţia din Constanţa! Totul se va decide acum în instanţă

02 Aug 2018 3149

Un şef din Poliţia Constanţa, ultragiat în propriul birou. Atacatorul, sub control judiciar

03 Jul 2018 3470

Veste pentru bărbatul care a încercat să-i transmită unui poliţist din Constanţa virusul HIV

20 Jun 2018 4644

A încercat să-i transmită poliţistului virusul HIV Arest la domiciliu pentru un individ care a atacat un om al legii din Constanţa

29 May 2018 2893

Atac fără precedent în Poliţia din Constanţa! Ce s-a întâmplat este de-a dreptul şocant. Avem decizia procurorilor

22 May 2018 5622

Exclusiv! Un şef din Poliţia Constanţa, atacat în propriul birou „O să-ţi dau sângele meu şi ţie, să ai SIDA şi tu, să vezi cum e!“ (document)

09 May 2018 8889

Avem decizia judecătorilor în cazul poliţistului stropit cu sânge provenit de la un bărbat infectat cu H.I.V.

04 May 2018 3038

Caz şocant în judeţul Constanţa! Un poliţist, stropit cu sânge infectat HIV

04 May 2018 12314