Inspector la Inspectoratul Teritorial 2 din cadrul ISCTR - declaraţie de avere plină de… moşteniri (document)

Luigi-Mădălin Palanga este inspector trafic la Inspectoratul Teritorial 2 Constanţa din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR). Acesta şi-a depus declaraţia de avere la data de 6 iunie 2017. De remarcat că inspectorul a explicat ca la carte provenienţa şi modul de dobândire a fiecărui teren, venit şi a fiecărei locuinţe deţinute.
 
Astfel, conform declaraţiei de venit, Palanga deţine un teren de 10 hectare, primit moştenire de la mamă, în anul 2017. În acelaşi an, tatăl său i-a lăsat moştenire un teren de 7 hectare. În 2016, a primit o treime dintr-un teren de 5,7 hectare din partea bunicului din partea mamei. În anul 2004, inspectorul a achiziţionat un apartament de 61,54 mp, alături de mai multe rude, cumpărat cu banii rezultaţi din vânzarea apartamentului soţiei, dobândit în prima căsătorie a acesteia şi extins de la două la trei camere. De asemenea, în 2002, alături de soţie, a achiziţionat un apartament de 39,34 mp, din banii donaţi de către mama sa, obţinuţi din vânzarea apartamentului părinţilor.
 
Inspectorul a câştigat de la ISCTR 40.983 de lei într-un an, iar soţia acestuia lucrează ca inspector Resurse umane la Polaris M Holding SRL, de unde a încasat 20.904 lei. De asemenea, aceasta a mai avut venituri de la Top Protect SRL, Top Sport International şi Servicii de Salubrizare SRL, în 2016 încasând 3.564, 2.510, respectiv 2.508 lei.
 
Inspectorul are două autoturisme, un Volkswagen şi un Hyundai. De asemenea, a înstrăinat un autoturism Skoda către Asirom SA, cu daună totală, valoarea conform Poliţei CASCO fiind de 4.062 de euro.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere a inspectorului ISCTR Luigi Mădălin Palanga.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.