Justitie

„Jaluzele albastre“, „bomboane“ ori „lăptic“ Aproximativ 20 de persoane, condamnate. Ce făceau ele în zona Gării CFR Constanţa

Aproximativ 20 de persoane trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru contrabandă cu ţigări, au fost condamnate în primă instanţă. Instanţa a dispus condamnarea inculpaţilor la pedepse cuprinse între un an şi şapte ani de închisoare. De asemenea, magistraţii au mai hotărât confiscarea specială în folosul statului a câtorva mii de pachete de ţigări.
 
Decizia Judecătoria Constanţa nu este una definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa, primul termen fiind stabilit pentru luna ianuarie 2019.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că inculpaţi aduceau şi vindeau ţigări în zona Gării CFR.
 
Conform anchetatorilor, inculpaţii vorbeau codat la telefon şi numeau ţigările „sticle de vin roşu sau alb“, „jaluzele albastre“, „bomboane“ ori „lăptic“, în funcție de culoarea pachetului de ţigări.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Persoană depistată în zona Gării CFR din Constanţa, în timp ce vindea ilegal ţigări

15 Jan 2019 518

Polițiștii constănțeni au depistat în zona Gării CFR, persoane care vindeau ilegal țigări. Ce măsuri au fost luate (galerie foto+video)

14 Dec 2018 1100

Tânăr comerciant de ţigări netimbrate, depistat, de dimineaţă, în zona Gării Constanţa

27 Jun 2016 1430

25 de percheziţii Nu au voie să se apropie de zonele Gării şi Abator din Constanţa

01 Dec 2014 2056

Acţiuni ale poliţiştilor constănţeni

28 Mar 2014 877

Razie în Tomis 3 şi în Gara CFRPrinşi cu ţigarete de contrabandă

28 Aug 2013 1075