Judecător de la Curtea de Apel Constanța admis la interviul pentru Curtea Supremă!

  • Printre candidații declarați admiși la interviu se numără și magistratul constănțean Beatrice Mariș.
  • Și judecătorul Marius Cristian Epure, președintele Curții de Apel Constanța, a susținut, în cursul acestei săptămâni, interviul pentru promovarea la Curtea Supremă.
  • Pentru Secția penală nu au fost încă afișate rezultatele.
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat notele obținute la interviu de către judecătorii înscriși la concursul pentru promovare la Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
Printre candidații declarați admiși la interviu se numără și magistratul constănțean Beatrice Mariș, care a optat pentru un post la Secția de contencios administrativ și fiscal a instanței supreme.
 
În prezent, judecătoarea Beatrice Mariș își desfășoară activitatea în cadrul Secției a II-a civile, de contencios adminsitrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța.
 
Magistratul constănțean se numără printre cei cinci judecători declarați admiși în urma interviului, din cei 17 candidați intervievați de comisia de examinare.
 
Amintim, în cadrul acestei sesiuni de promovări, Înalta Curte de Casație și Justiție a scos la concurs șapte posturi pentru Secția de contencios administrativ și fiscal, pentru care candidează judecătorul din Constanța.
 
De asemenea, și judecătorul Marius Cristian Epure, președintele Curții de Apel Constanța, a susținut, în cursul acestei săptămâni, interviul pentru promovarea la Curtea Supremă, acesta optând pentru unul dintre cele cinci posturi scoase la concurs pentru Secția penală.
 
Până la acest moment, însă, nu au fost publicate rezultatele interviului susținut de candidații înscriși pentru posturile de la Secția penală.
 
Proba constând în interviul susținut în fața comisiei de examinare de către candidați a fost ultima evaluare susținută în cadrul concursului de promovare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Raport 2020 dezbătut pe ZOOM:
Curtea de Apel Constanța – volum de activitate mai mare, judecători mai puțini decât alte curți de apel și pandemie SARS-CoV-2

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 813

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1113

Fost președinte din Curtea de Apel Constanța, fost magistrat al Curții Supreme, în proces cu Înalta Curte! S-a decis rejudecarea

09 Jan 2024 1046

Averea deputatului Stelian Ion, fost candidat la Primăria Constanța și fost ministru al Justiției (DOCUMENTE)

10 Sep 2023 1537

In memoriam Boris Cobasnian, dirijorul de renume al Operei din Constanța

08 Aug 2023 1639

Istoria Dobrogei - Bibliografie Polibiu (sec. II î. H.) - „Istorii”

28 Jul 2023 2979

Contract încheiat cu trei firme de către Serviciul de Ambulanță Județean Constanța. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

14 Feb 2023 2313

Fost președinte în Curtea de Apel Constanța, acum judecător al Curții Supreme, iese la pensie!

05 Nov 2022 2071

S-a declanșat procedura pentru posturile de vicepreședinți ai Curții Supreme! (DOCUMENT)

08 Oct 2022 1512

Declarații de avere Cum a evoluat averea deputatului Stelian Ion, fost candidat la Primăria Constanța și fost ministru al Justiției (DOCUMENTE)

05 Aug 2022 2413

Se deschid porțile Curții Supreme! Liber la promovări pentru judecători

31 Jul 2022 1284

Primăria a spus „îmbogățire fără justă cauză“, la intrare în Mamaia. Ce a decis Tribunalul

30 Jun 2022 1547

Prima ediție a Festivalului Internațional de Operă de la Constanța mai subțiază bugetul local cu 400.000 lei

18 Jun 2022 1754

#DobrogeaDigitală Un reper în spațiul muzical dobrogean - Boris Cobasnian

09 Mar 2022 2209

„Îmbogățire fără justă cauză“, la intrare în Mamaia – spune Municipiul Constanța prin Primar! Cine sunt afaceriștii dați în judecată. Răspunsul instanței

26 Jan 2022 3832